[PRZYJĘTE] [PODANIE[ Dandys_Saczy - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [PODANIE[ Dandys_Saczy (/showthread.php?tid=5785) |
[PODANIE[ Dandys_Saczy - Dandys_Saczy - 20.04.2018 1.- Mam na Imię Szymon. 2.-Mam 16 lat. 3.-Mój nick w grze to Dandys_Saczy. 4.- Na LeCrafcie gram od Roku. 5.- W dni robocze około 3 godziny, a w dni wolne 5/6 godzin. 6.- Nie, nie byłem karany na tym serwerze minecraft. 7.- Posiadam TeamSpeaka, Facebooka oraz Skype. 8.- Komendy w Roli KidModeratora: #Karanie Graczy -/kick (nick) (Powód)- Wyrzuca gracza z serwera minecraft z powodem. -/kick (nick)-Wyrzuca gracza z serwera minecraft bez podania powodu. -/tempmute (nick) (czas) (Powód)- Wycisza gracza na określony czas. -/mute (nick)- Wycisza gracza na zawsze bez podanego powodu i czasu. -/kickall- wyrzuca wszystkich graczy z serwera minecraft. [w karaniu graczy znam jeszcze wiele komend, lecz nie są one dostępne dla kidmoda. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- #Komendy Dla Mnie: -/v- staję się niewidzialny. -/afk- Away From keyboard (jestem z daleka od klawiatury.) -/speed (numer od 1-10)- Włącza nam szybkie lub wolne bieganie -/ac-Chat administracji. ---------------------------------------------------------------------------------- #Wszystkie komendy. -/invsee (nick)- zaglądam do ekwipunku gracza. -/warn (nick) (powód)-Daje graczowi ostrzeżenie -/ec (nick)-Zaglądam do enderchesta gracza. -/tphere (nick)-teleportuje gracza do mnie. -/tp (nick)- teleportuje mnie do gracza. ------------------------------------------------- 9.- Ponieważ szybko się uczę, byłem kiedyś administratorem na innym serwerze minecraft. Gram na tym serwerze minecraft już dłuższy okres i wydaje mi się że to odpowiedni czas aby ubiegać się o stanowisko młodszego moderatora. Jestem miłą, kulturalną osobą. Potrafię łagodzić konflikty między graczami, co przyda się w roli młodszego moderatora i jest do jak najbardziej na plus. 10.-Napisz coś o sobie: Mam 16 lat, mieszkam w województwie lubuskim. Interesuję się rapem, rockiem. Kolekcjonuję płyty różnych wokalistów. Interesuję się logistyką i w przyszłym roku udaję się do technikum o kierunku technik-logistyk. Mam młodszego brata, który bardzo często gra ze mną w bedwars na Lecrafcie. 11.- Oczywiście, mam sprawny mikrofon. 12.- Posiadam minecraft non-premium 13.- Miałem możliwość bycia w administracji na innym serwerze minecraft.(patrz punkt 9) 14.- Nie miałem takiej okazji i jest to jeden z powodów dla których ubiegam się o to stanowisko właśnie tutaj. RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - MikyBestPlaayKid_ - 20.04.2018 Dandys Ja Się Poddaje ._. Podanie estetyczne, wiek odpowiedni piękne komendy ładnie rozpisany punkcik 8,9. +Komendy +Wiek +Punkt 8,9 +Estetyka Na TAK Mordeczko!!!!!!! RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - Sancori - 20.04.2018 Na Tak. RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - hokagen - 20.04.2018 Dziwią mnie różne kolorystyki w komendach, ponieważ wyglądają na skopiowane, lecz oprócz tego to nic złego w tym podaniu nie jest. Jestem na TAK. RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - Dandys_Saczy - 20.04.2018 @hokagen chyba się pomyliłeś iż kolorki w komendach robiłem sam. Ps: Po co miałbym kopiować komendy??? RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - hokagen - 20.04.2018 (20.04.2018, 19:32)Dandys_Saczy napisał(a): @hokagen chyba się pomyliłeś iż kolorki w komendach robiłem sam. Widzisz, wiele ludzi je kopiuje sam nie wiem po co skoro komendy do najtrudniejszych nie należą. RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - Nati658 - 20.04.2018 Podanio mi się podoba więc na tak Komendy znasz i podanie Estetyczne RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - Plutoo__ - 20.04.2018 Podanie estetyczne, rozpisane w miarę punkt 8 i 9. Komendy znasz. Jestem na TAK. Pozdrawiam RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - TobiMc - 21.04.2018 Jestem na tak. Powody: -estetyka -wiek -komendy RE: [PODANIE[ Dandys_Saczy - BeHappy - 21.04.2018 Podanie Jest Bardzo Czytelne, zadbałeś o estetykę. +Wiek +Komendy +Estetyka +Punkty 8,9 Widzę w Tobie Potencjał!! Jestem na TAK! |