[ZAMKNIĘTY] [PODANIE] xHardcorowyy - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [PODANIE] xHardcorowyy (/showthread.php?tid=5688) Strony:
1
2
|
[PODANIE] xHardcorowyy - jestem_Hardcore - 08.04.2018 Cześć :) 1. mam na imię Piotr 2. mam 12.5 lat 3. gram pod nazwą xHardcorowyy 4. grałem kiedyś bardzo długo lecz ukradziono mi konto i teraz gram na koncie "xHardcorowyy" ok. 1/2 tygodni, wiem wiem trzeba min. miesiąc :c 5. Creative : /p h xHardcorowyy 1 FreeBuild : Nie potrafię grać na Gamemode 0 *.* 6.[b][i]Posiadam Facebook,Skype,TeamSpeak3 oraz Discord'a [/i][/b] [b][i]7.[/i][/b] [b][i]//wand - daje do Ekwipunku Magiczną siekierkę [/i][/b] [b][i]//set "ID" - wypełnia zaznaczony obszar [/i][/b] [b][i]//br sphere "ID" "WIELKOŚĆ" - nakłada na wybrany przedmiot "BRUSHA" którym można robić kule [/i][/b] [b][i]/up "ILOSC" - podsadza na wybraną ilość blocków w górę [/i][/b] [b][i]//line "ID" - tworzy linie w stronę zaznaczonych[/i][/b] [b][i]//br tree - nakłada na wybrany przedmiot tworzenie drzewa [/i][/b] [b][i]//expand - podnosi zaznaczone pole o wybraną ilość kratek[/i][/b] [b][i]//outline "ID" - wypełnia obszar zaznaczony pusty w środku[/i][/b] [b][i]//copy - kopiuję zaznaczony teren[/i][/b] [b][i]//paste - wkleja kopiowany teren[/i][/b] [b][i]//undo - cofa akcję [/i][/b] [b][i]//redo - przywraca cofniętą akcję [/i][/b] [b][i]//snow - pokrywa teren w okuł nas śniegiem [/i][/b] [b][i]//pumpkins - pokrywa teren w okuł nas dyniami,drewnem i liściami [/i][/b] [b][i]//butcher - zabija potwory w okuł nas [/i][/b] [b][i]//replacenerar "ZASIĘG" "ID" "ID nr.2" - zmienia pierwsze "ID" na 2 "ID" [/i][/b] [b][i]8. ponieważ mam doświadczenie wbudowaniu na serverach Minecraft, dobrze dogaduję się w grupie, lubię zrobić coś po swojemu tak i jak mówiłem mam 12 lat lecz jestem dobrym budowniczym [przynajmniej tak uważam].[/i][/b] [b][i]9. mam 12 lat, na imię mam Piotr/Piotrek lubię grać w piłkę nożną oraz grać na komputerze, nie lubię się zbytnio uczyć lecz mam dobre oceny, szybko zapamiętuje to co było zadane i nawet nie muszę zapisywać, mam siostrę która jest od mnie młodsza i nazywa się Emilka, dużo gram od niedawna w grę Fortnite oraz PUBG lubię też pogrywać czasami w CS:GO i w Fifę, jestem młodym człowiekiem który jest nie śmiały, ale lubię poznawać innych. :3[/i][/b] [b][i]10. tak :)[/i][/b] [b][i]11. Non Premium[/i][/b] [b][i]12. tak. byłem Budowniczym na 2 serverach oraz 1 raz Adminem na serverze kolegi z klasy.[/i][/b] [b][i]13. Nie miałem tej przyjemności :([/i][/b] [b][i]14. [/i][/b] Modernistycznym Japońskim średniowiecznym Pozdrawiam xHardcorowyy przepraszam za te nie wiem oco z tym chodzi .-. [b][i]+//snow nie działa na serverze pokazuje że użyłem World Edita ale nie robi śniegu, Pozdrawiam :) Pozdrawiam xHardcorowyy[/i][/b] RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Lisaki - 08.04.2018 jestem na nie chociaż często widze cię na serwerze minecraft widać że komendy skopiowane bo mają przy sobie dziwne znaczki gdyby nie to była bym na tak RE: [PODANIE] xHardcorowyy - jestem_Hardcore - 08.04.2018 (08.04.2018, 17:10)Lisaki napisał(a): jestem na nie chociaż często widze cię na serwerze minecraft widać że komendy skopiowane bo mają przy sobie dziwne znaczki są takie znaczki ponieważ pisałem w grze i kopiowałem to co napisałem -.- Pozdrawiam :3 RE: [PODANIE] xHardcorowyy - MikyBestPlaayKid_ - 08.04.2018 Jestem na TAK. Podanie bardzo ładne, dodałeś dużo komend co tu więcej mówić? Życzę Powodzenia! RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Lisaki - 08.04.2018 ok to chyba będe na tak bo jesteś miły i często jesteś na serwerze minecraft RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Sancori - 08.04.2018 Słownictwo super, tak samo jak budowle, ale wiek I estetyka podania mnie zniechęcają. Narazie na Neutral. RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Yinsomnia - 08.04.2018 Neutral ;w; RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Joni_Vince - 08.04.2018 Twoja działka mnie jakoś szczególnie nie powaliła. Jaki był nick Twojego starego konta ? Historia jakby trochę wymyślona, ale nie wpływa to na moją ocenę jak coś. Podanie byłoby napisane estetycznie, gdyby nie te znaczniki <b> <i>. Występują też pojedyncze błędy ortograficzne. Plusem jest to, że wypisałeś sporo komend. Jednak podsumowując jestem na NIE. @Lisaki To są znaczniki do edytowania tekstu.. <b> pogrubienie,<i> pochylenie i skoro one są to nie znaczy, że komendy zostały skopiowane xD @jestem_Hardcore jak chcesz je usunąć: -wejdź w edycje postu -zaznacz cały tekst -w narzędziach głównych będą te znaczniki -ponaciskaj je i powinno zniknąć RE: [PODANIE] xHardcorowyy - WeronisiaQ - 08.04.2018 Najważniejsze są budowle w ocenie takiego podania na budowniczego RE: [PODANIE] xHardcorowyy - Nakimeq_ - 08.04.2018 Jestem na nie. Moim zdaniem budowle nie są rewelacyjne. |