[ZAMKNIĘTY] Podanie [_lagozaur_] - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Podanie [_lagozaur_] (/showthread.php?tid=5621) |
Podanie [_lagozaur_] - Rapsonn - 01.04.2018 1.Imię; Nicolas 2.Wiek; 14 lat. 3.Nick w grze: _lagozaur_ 4.Czas od kiedy aktywnie grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na tym serwerze minecraft gram od ponad roku. 5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer? W dni wolne od 1-3h a w dni szkolne ok. 2h. 6. Czy byłeś karany na serwerze minecraft lecraft.pl? Jeśli tak to ile razy i za co? Nie, nigdy nie bylem karany. 7.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. Posiadam; Facebooka, Ts'a oraz Skype'a. 8. Wymień komendy jakie znasz: Rejestracja: /register hasło hasło Logowanie: /login hasło Wyrejestrowanie z serweru: /unregister hasło Wylogowanie z serweru: /logout Zmiana dotychczasowego hasła: /changepassword stare hasło nowe hasło Teleport na spawn: /spawn Sprawdzanie warpów: /warp Teleportacja do wybranego warpu: /warp nazwa_warpu Dostanie działki: /p auto Powrót na swoją działkę: /p home Dodaje graczowi uprawnienia do budowania na działce (należy stać na własnej działce): /plotme add gracz Zabiera graczowi uprawnienia do budowania na działce (należy stać na własnej działce): /plotme remove gracz Uniemożliwia graczowi wejście na działkę (należy stać na własnej działce): /plotme deny gracz Pozwala ponownie graczowi na wejście działkę (należy stać na własnej działce): /plotme undeny Ustawienie domu: /sethome Teleportacja do ustawionego domu: /home Ustawienie drugiego domu: /sethome nazwa_domu Teleport do wybranego domu: /home nazwa_domu Wyświetla listę graczy na serwerze minecraft wraz z rangami: /list Wysyła zapytanie teleportacji do gracza: /tpa gracz Akceptacja wysłanego żądania teleportacji: /tpaccept Odrzucenie wysłanego żądania teleportacji: /tpadeny Pozwala sprawdzić stan konta: /money Pozwala zapłacić innemu graczowi określoną sumę: /pay gracz suma Pokazuje dostępne komendy: /help Pokazuje pluginy zainstalowane na serwerze minecraft: /plugins 9.Komendy przydatne w roli KidModa: wyciszenie- /tempmute [nick] ban tymczasowy- /tempban [nick] permanentny ban- /ban [nick] zobaczenie ekwipunku gracza- /seeinv [nick] wyrzucenie gracza- /kick [nick] czyszczenie czatu- /cc wlaczenie czatu- /c on wylaczenie catu- /c off latanie- /fly niewidzialnosc- /vanish nadawanie efektów- /effect [nick lub byt] [efekt] [czas] [moc efektu] 10. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Chciałbym objąć stanowisko KidModa ponieważ dysponuje wielkim doświadczeniem. Znam bardzo dużo komend a także umiem rozmawiać z graczami i załatać konflikty między nimi nawet kiedy sprawa jest już bardzo trudna. Jestem bardzo często na tym serwerze minecraft i codziennie prawie widzę jak gracze plują na siebie i nie mogę nic z tym zrobić oprócz napisać żeby się ogarnęli. Myślę że gdybym dostał szansę mógłbym bardzo dużo pomóc. 11.Napisz coś o sobie: Nazywam się Nicolas i mam skończone 14 lat. Na co dzień chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Interesuję się zarówno sportem jak i motoryzacją choć od niedawna pociąga mnie także muzyka. Lubię oglądać głównie mecze piłki nożnej i koszykówkę która bardzo mnie od pewnego czasu wciągnęła. W ciepłe jak i zimne dni chodzę pograć z kolegami na orlik lub boisko. Na co dzień spotykam wiele osób, mam z nimi bardzo dobry kontakt, lubię im pomagać, doradzać a także rozbawiać nawet gdy są bardzo smutni z jakiegoś powodu. Jestem bardzo spokojną osobą, co dzięki temu mam dobry kontakt z ludźmi. W wolnych chwilach wchodzę na gierki m.i.n; Minecraft. 12.Czy masz sprawny mikrofon ? Można tak powiedzieć. 13.Jaki minecraft posiadasz ? Nie posiadam minecraft'a premium. 14.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie, nigdy nie miałem takiej możliwośći. 15.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nigdy w niej nie byłem. RE: Podanie [_lagozaur_] - R_A_P_E_R - 01.04.2018 That's my boy! Nie ma co tu sie zbędnie rozpisywać. Jak najbardziej na tak!!! RE: Podanie [_lagozaur_] - neziw - 01.04.2018 TAK TAK WIELKIE TAAAAAKKK!!!! RE: Podanie [_lagozaur_] - MegiMef - 03.04.2018 W końcu ktoś napisał porządnie i obszernie podanie czyli takie jakie być powinno. Wszystko w podaniu jest okej, także chciałabym Ciebie zaprosić do dalszej rekrutacji na ts.lecraft.pl
Napisz mi w prywatnej wiadomości jaki termin Ci pasuje.
Do nicku dopisz [REKRUTACJA]
Pozdrawiam
RE: Podanie [_lagozaur_] - premek - 17.05.2019 o kurde ile ty to pisałeś ? RE: Podanie [_lagozaur_] - _smok_ - 17.05.2019 NA TAKK NOOOO RE: Podanie [_lagozaur_] - NinJa_CiSseK - 17.05.2019 Nie odkopujcie starych postów. Podanie [_lagozaur_] - Dandys_Saczy - 17.05.2019 |