[ODRZUCONE] NemoShaggy - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Freebuild (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=2) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=11) +----- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=34) +------ Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=41) +------ Wątek: [ODRZUCONE] NemoShaggy (/showthread.php?tid=4774) |
NemoShaggy - kamo216 - 29.12.2017 1.Mam na imię Kamil. 2.Mam 15 lat. 3.Nick w grze: NemoShaggy 4.na serwerze minecraft Lecraft grałem już jakiś czas z kolegą potem nie grałem już jakiś czas i zacząłem znów grać więc można uznać że 4 miesiące już gram. 5.Dziennie mogę na serwer mogę poświęcić około 3/4h. W weekendy max 6h. 6.Posiadam wszystkio. (skype,ts3,fb) 7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /c on - włącza czat /c off - wyłącza czat /seen [nick] - sprwdza IP gracza /seen [ip] - sprawdza ilość multikont gracza /tp [nick1] [nick2] - teleportuje [gracza1] do [gracza2] /tempmute [nick] [czas] [powód] - blokuje możliwość pisania danemu graczu na określony czas /kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft /invsee [nick] - otwiera ekwipunek danego gracza /jail [nick] [czas] [powód] - wrzuca gracza do więzienia /cc - czyści czat /seen [nick] - pokazuje jaki czas temu dany gracz był na serwerze minecraft i jego ip /sun - ustawia słoneczną pogodę /night - ustawia noc /day - ustawia dzień /rain - ustawia deszczową pogodę /ec [nick] - otwiera enderchest wybranego gracza /bc [wiadomość] - na czacie wyświetla się komunikat z wiadomością /fly - włącza latanie 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Potrafię rozróżniać graczy z "niedozwolonym oprogramowaniem", lubię ten serwer i tryb freebuild. Oraz chciałbym aby serwer się rozwijał i szedł w dobrą stronę. Mam chęć pomagania graczom. Znam dużą ilość komend. Mam dobry kontakt z innymi. Szybko nawiązuję dobry kontakt z graczmi. Jestem miły, uprzejmy. Chcę aby każdy gracz był równy i nie był inaczej traktowany. I gdy bym przeszedł tą rekrutację robił bym wszystko co w mojej mocy aby serwer się rozwijał i starał bym się robić co w mojej mocy jako KidModerator. 9.Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Mam 15 lat. Interesuję się programowaniem oraz sportem. Lubię grać w mc oraz czasami w mt2. Nagrywam na yt nazwa: NemoShaggy. Mieszkam na Mazowszu. Jestem trochę skromnym, sympatycznym chłopakiem. Gram w minecraft'a od 6 lat. Mam młodszego brata, który ma 6 lat. Często się z nim kłócę lecz bardzo go kocham jako brata. Mieszkam na razie z obojga rodzicami lecz w niedalekiej przyszłości biorą oni rozwód i raczej pójdę z tatą. Mieszkam w mieście. Moim ulubionym kolorem jest fioletowy. Mam dziewczynę która ma na imię Ola. Jestem z nią od ponad roku. Chodzę do klasy 2(gim). Jeżeli chodzi o naukę to jestem przeciętny z języków i innych zajęć lecz z zajęć typu informatyka, technika jestem jednym z najlepszych uczniów. Nie popełniam zbyt wielu błędów ortograficznych. Jeszcze nigdy na żadnym serwerze minecraft nie zostałem zdegradowany. Zawsze trzymam się zasad. Jestem ciekawski. Lubię nawiązywać nowe kontakty. Grając w gry lubię słuchać muzyki w tle. Moją ulubioną piosenką jest "Poka Sowę" autorstwa Anieli Bogusz tkz. SexMasterki. Niektórzy z KidModeratorów i graczy mogli tego doświadczyć na teamspeaku. Podczas niektórych konkursów karaoke. Wygrałem konkursy karaoke 2 razy. Raz wygrałem 10mln$ i tabliczkę na spawn,a za drugą razą miałem dostać prefix lecz chyba poszło coś nie tak i do tej pory go nie otrzymałem. Często lubię robić sobie selfie. Korzystam ze snapchata i instagrama. Od nowej edycji mam zamiar nagrywać z tego serwera minecraft serię. Urodziny obchodzę 6 marca. Lubię imprezować. 10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium i Non-Premium 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak. Nie raz byłem w administracji na różnych serwerach. Oraz posiadałem swój serwer na którym grało ok. 50 os dziennie. 13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety nie lecz bardzo bym chciał. RE: NemoShaggy - Majaquuu - 30.12.2017 Wiek -/+ [Powinno być 16 nie 15 ale ujdzie]
Komendy - [Kidmod nie ma dostępu do 6 a pogodowe to jest podstawa]
Ósmy punkt + [W miarę rozpisane ]
Dziewiąty punkt -/+ [Nie jesteś zbyt skromny, aczkolwiek dobrze że rozpisany]
Dwunasty punkt - [Na Lc jest zasada jak masz Range kidmod u nas to nie możesz mieć rangi na innym serwerze minecraft, bądź swoim]
Podanie mało czytelne mogłeś eksperymentować z kolorkami. -
Neutral z przewagą na NIE [poprawisz błędy się zobaczy]
RE: NemoShaggy - kamo216 - 30.12.2017 Mam nadzieję, że po edycji jest lepiej i się uda Jak mówiłem serwera minecraft mogę nie tworzyć RE: NemoShaggy - Pablo_Heredero - 31.12.2017 Niestety muszę zmienić zdanie na podstawie Twojego poprzedniego podania. Multikonto po odrzuceniu poprzedniego podania i wcześniej miałeś jakoś 14 lat :p Na nie RE: NemoShaggy - Pytajnik_ - 31.12.2017 Komendy ci pisał Miki na ts byłem przy tym Masz 14 lat ale powiedziałem ze masz głos na 15 i od razu napisałeś ze 15 Na pierwszym podaniu nie dostałeś odpowiedzi a już nowe robisz tamto podanie to było ScorpionCommando to ty dlatego ze pisałeś tamto podanie na koncie NemoShaggy po czym napisałeś to podanie na koncie NemoShaggy ale jak powiedziałem ze 2 tygodnie musisz czekać po odrzuceniu to od razu zedytowałeś nazwę na błąd i treść na ... Wystarczy z tobą na ts pogadać i to wtedy czuć ze się nie nadajesz na kidmoda. RE: NemoShaggy - GreenQ - 01.01.2018 Na nie poprzednie podanie miałeś 14 lat. Oszukujesz troszeczkę jakbyś tego nie zrobił byłbym na tak NemoShaggy - Majaquuu - 18.01.2018 |