[ZAMKNIĘTY] Budowniczy :D - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Budowniczy :D (/showthread.php?tid=4467) |
Budowniczy :D - K4you - 07.11.2017 Podanie na budowniczego 1.Imię Kacper 2.Wiek Mam 13,5 lat za miesiąc 14 3.Nick w grze: K4you 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. Około pół roku 5.Serwer oraz numer działki z budowlą. Nr 47-6 Dom będzie podpisany ( K4you ) bo drugi brata 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Tak mam TeamSpeak3 Discord Skype TeamViewer 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE): Ogólnie ogarniam a np //set //copy //paste 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Lubię budować i chyba wychodzi to nie najgorzej Najbardziej lubię używać różne rodzaje drewien kamieni oraz utwardzonych glin Budowałem zawsze na serwerach typu Creative całe miasta .Zawsze wszyscy chodzili do kopalni a ja zostawałem bo robiłem to co kocham 9.Coś o sobie: Lubię grać na kompie i grac w piłkę którą trenuje Mieszkam w Wrocławiu Na dolnym śląsku mam brata oraz zwierzątko o imieniu NELA. Gram w gry typu Cs:Go ale ostatnio wracam do korzeni czyli Minecraft. Grałem na różnego typu serwerach EasyHC HC SKYWARS CREATIVE Skyblock oraz freebuild . Najbardziej przypadł mi do gustu freebuild i creative ale gdy będzie ekipa to można iść na np MCHC 10.Czy masz sprawny mikrofon ? Nie jest najgorszy (słuchawki Genesis HX66) 11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam non-premkę, ponieważ straciłem starego e-mail z czym konto w klockach 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak byłem adminem,moderatorem,budowniczym ,helperem oraz raz właścicielem 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? Niestety nie 14.W jakich stylach budujesz: Wszystkich oprócz modernu RE: Budowniczy :D - Marko96 - 07.11.2017 Jestem na nie Rozpisz 8/9 pkt RE: Budowniczy :D - nigry - 07.11.2017 Za mało komend . Na nie . RE: Budowniczy :D - GreenQ - 07.11.2017 Nie tak źle ale na razie jestem neutral chciałbym zobaczyć twój domek RE: Budowniczy :D - Chad CS:GO - 07.11.2017 Na NIE, bo masz słabą działkę i mało komend, a także nie rozpisane punkty (8 & 9) RE: Budowniczy :D - Pill3 - 08.11.2017 Cześć! -Rozpisz punkty 8 i 9 - za mało komend i opisz je co robią - Zbuduj coś więcej na działce - Rzadko widzę cię na cv Jestem na NIE RE: Budowniczy :D - Acroterion - 08.11.2017 Nie przyjmujemy na budowniczego, jeżeli osoba nic nie zbuduje- nie masz działki. RE: Budowniczy :D - B1rt3k - 26.11.2017 Popieram wypowiedź @Acroterion , również jestem tego zdania co on. NA NIE. RE: Budowniczy :D - kacproski - 26.11.2017 Nie przyjmujemy ludzi z pustą działka //Zamykam |