[PODANIE] Waleczny13 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PODANIE] Waleczny13 (/showthread.php?tid=3664) |
[PODANIE] Waleczny13 - Waleczny13 - 19.07.2017 1.Imię Emil 2.Wiek 11,5 3.Nick w grze: Waleczny13 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 1 mies 5.Serwer oraz numer działki z budowlą. -22:55 creative 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Skype ts3 Facebook 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE): //wand przywołanie magicznej siekierki //cut usuwanie wyznaczonego terenu //walls robi sciany //hsphere pusta kula //sphere pełna kula //undo cofnięcie //help inne komendy 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: lubie pomagać innym graczą w budowaniu np Nowicjusz jestem przyjazny oraz miły bardzo lubie budować obraz i pomagać innym 9.Coś o sobie: jestem przyjazny i pomocny lubie grac długo w minecrafta między innymi na multi gram również na trybie jednoosobowym gram również w klubie UKS Saturn ale to nie przeszkadza i tak jestem bardzo aktywny obraz 10.Czy masz sprawny mikrofon ? tak 11.Jaki minecraft posiadasz ? niestety non premium 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak Admin Policjant Wsp Wlasciciel Moderator HeadAdmin Wlasciciel 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie 14.W jakich stylach budujesz: zalezy jak mi dacie w nowoczesny to nowoczesny jak staro dawny to starodawny obrazobrazobrazobrazobraz RE: [PODANIE] Waleczny13 - Nakimeq - 19.07.2017 gdybyś miał 12 lat jakoś bym to zniósł ale 11,5 to jednak za mało działka jest mizerna słabo rozpisany punkt 8 i 9 nwm wieku raczej nie zmienisz dlatego na nie RE: [PODANIE] Waleczny13 - xklaudusiekk - 19.07.2017 Jestem na NEUTRAL. Plusy: + Czas spędzony na serwerze minecraft + Posiadany TeamSpeak, Skype, Facebook + Komendy (rozpisz tylko do czego służą) + Sprawny mikrofon + Doświadczenie Minusy: - Wiek (chociaż wiek nie ma dużego znaczenia w roli budowniczego) - Mało rozpisany punkt ósmy i dziewiąty - Działka jest pusta a budowla na poziomie zwykłego gracza Zbuduj coś ładniejszego i daj znać w komentarzu pod Twoim podaniem a będę na TAK. Powodzenia. RE: [PODANIE] Waleczny13 - Blurry - 19.07.2017 Na nie, bo za młodyś. Od biedy może ja bym po wakacjach złożył podanie ;? RE: [PODANIE] Waleczny13 - Majaquuu - 19.07.2017 Wiek nie ma znaczenia w roli Budowniczego musisz ładnie budować i tyle ale jestem na nie słaba działka RE: [PODANIE] Waleczny13 - Waleczny13 - 19.07.2017 Zbudowałem cos lepszego RE: [PODANIE] Waleczny13 - ZelkiMymNalogiem - 19.07.2017 Jestem na nie, według mnie wiek jest zbyt mały a podanie słabawe. RE: [PODANIE] Waleczny13 - Manfred_Cobble - 20.07.2017 Nie dostajesz się, słaba działka. Zamykam |