Podanie na Budowniczego - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Podanie na Budowniczego (/showthread.php?tid=3652) |
Podanie na Budowniczego - Pill3 - 17.07.2017 1.Imię: Mateusz 2.Wiek:15lat 3.Nick w grze: Pill3 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.: 02.10.2016r 5.Serwer oraz numer działki z budowlą. Creative,Id;18;-53 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Facebook,TS,Skype 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE):ban nick powód-banujesz gracza /kick nick powód-wyżuca gracza z serwera minecraft ale gracz może dalej wejść na serwer /pardon nick-odbanowuje gracza /op nick-dajesz komuś op /deop nick-zabierasz komuś op /f create nazwa-tworzysz gildie puzniej wyskoczy ci /f desc-i to tak opis gildi np.nie właź tu bo dedniesz /f claim-claim to takie coś że nikt nie może ci niszczyć terenu tam gdzie masz claima /plotme auto-dostajesz działkę /plotme home-tepasz się do działki /plotme claim zaklepujesz działkę /warp-wyświetlają się wszystkie warpy jakie istnieją /suicide-jak to napiszesz to dedasz /help-wyświetlają ci się wszystkie komendy jakie istnieją na serwie /money lub /balance-pokazuje ci ile masz kasy /gm1 lub /gamemode 1-włączasz tryb kreatywny /gm 0 lub gm 0-wyłaczasz tryb kreatywny /gm 1 nick lub /gmamode 1 nick-włączasz komuś trub kreatywny /gm 0 nick lub /gamemode 0 nick-wyłaczasz komuś tryb kreatywny 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowiskoonieważ bardzo lubie budować i lubie pomagać innym graczom w grze np.w budowaniu i w innych sprzecznościach między graczmi. 9.Coś o sobie:Jestem Mateusz mam 15 lat.Moje hobby to projektowanie,granie na komputerze i gotowanie.Jestem bardzo miły i pomocny. 10.Czy masz sprawny mikrofon ?Tak,oczywiście! 11.Jaki minecraft posiadasz ?Mam NoPremium,wersje 1.11.2 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak byłem też budowniczym na innym serwerze minecraft i mam też swój własny warp. 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Nie, nigdy niebyłem więc chciałbym zostać i zobaczyć jak to jest 14.W jakich stylach budujesz: Buduje w stylu Nowoczesnym i chińskim. Mam nadzieje że będę dobrym budowniczym i że zasługuje na tą rangę. Pozdrawiam Pill3 . RE: Podanie na Budowniczego - Nakimeq - 17.07.2017 brak potrzebnych komend w roli budowniczego te komendy bardziej pasują do kidmoda ale nie do końca działka jest mocno średnia narazie się wstrzymam jak zbudujesz coś ładnego i poprawisz komendy i dopiszesz nieco punkt 8 i 9 zmienię zdanie jak narazie na NIE RE: Podanie na Budowniczego - xklaudusiekk - 17.07.2017 Jestem na NEUTRAL. Plusy: + Wiek + Czas spędzony na serwerze minecraft + Posiadany Facebook, Skype, TeamSpeak + Doświadczenie Minusy: - Komendy (chodziło o te z WorldEdita) - Mało rozpisany punkt ósmy i dziewiąty - Ortografia - Działka mało odbiega od zwykłej działki Zbuduj coś lepszego oraz popraw tytuł podania a będę na TAK. Powodzenia. RE: Podanie na Budowniczego - Oskkki - 17.07.2017 NEUTRAL Powody wyżej wymienione, to nie kolorowanka nie baw się kolorami. Popraw błędy oraz zbuduj coś lepszego to pomyślę nad zmianą zdania. RE: Podanie na Budowniczego - Majaquuu - 17.07.2017 Podanie nie zatytułowane [PODANIE] Nick jest bezwarunkowo odrzucane RE: Podanie na Budowniczego - ZelkiMymNalogiem - 18.07.2017 Zła nazwa wątku i komendy!! RE: Podanie na Budowniczego - Manfred_Cobble - 20.07.2017 Zbyt słaba działka, nie dostajesz się, zamykam |