Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego (/showthread.php?tid=3640) |
Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Kicia811 - 16.07.2017 WZÓR PODANIA: 1.Imię Wiktoria 2.Wiek 11 za miesiąc rocznikowo 12 wiem że jestem za młoda ale mam nadzieje że nie tylko liczą się liczby tylko zachowanie. 3.Nick w grze: wolfesss 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. Od dawna od 2,3 lat tylko pod innymi nickami 5.Serwer oraz numer działki z budowlą. Nie mam 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Facebook.Skype,ts będę zakładać 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE): ban nick powód-banujesz gracza /kick nick powód-wyżuca gracza z serwera minecraft ale gracz może dalej wejść na serwer /pardon nick-odbanowuje gracza /op nick-dajesz komuś op /deop nick-zabierasz komuś op /f create nazwa-tworzysz gildie puzniej wyskoczy ci /f desc-i to tak opis gildi np.nie właź tu bo dedniesz /f claim-claim to takie coś że nikt nie może ci niszczyć terenu tam gdzie masz claima /plotme auto-dostajesz działkę /plotme home-tepasz się do działki /plotme claim zaklepujesz działkę /warp-wyświetlają się wszystkie warpy jakie istnieją /suicide-jak to napiszesz to dedasz /help-wyświetlają ci się wszystkie komendy jakie istnieją na serwie /money lub /balance-pokazuje ci ile masz kasy /gm1 lub /gamemode 1-włączasz tryb kreatywny /gm 0 lub gm 0-wyłaczasz tryb kreatywny /gm 1 nick lub /gmamode 1 nick-włączasz komuś trub kreatywny /gm 0 nick lub /gamemode 0 nick-wyłaczasz komuś tryb kreatywny 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Umiem budować jestem miła,nie jestem wredna jestem wyrozumiała ale chce polepszyć server aby gracze mogli grać w spokoju bez: wulgaryzmu, treści erotycznych,bez rasizmu i faszyzmu 9.Coś o sobie:Lubie grać na komputerze interesuję się: taekwon-do,koszykówką. jestem często aktywna 10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 11.Jaki minecraft posiadasz ? Non premium By zyczu i też bez by zyczu 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak miałam robiony test na admina i go przeszłam ale zostałam oszukana 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nie byłam 14.W jakich stylach budujesz: różnych, zależy od wymogów ale najczęściej współczesnych,dawnych czyli zamki itp, RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Scarret - 16.07.2017 Zbuduj działkę bez tego ani rusz. RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - xklaudusiekk - 16.07.2017 Jestem na NIE. Plusy: + Czas spędzony na serwerze minecraft + Posiadany Facebook, Skype + Sprawny mikrofon + Rozpisany punkt ósmy Minusy: - Wiek - Brak działki z budowlą - Komendy (chodziło o komendy z World Edita) - Brak TeamSpeaka - Brak doświadczenia - Mało rozpisany punkt dziewiąty - Zły tytuł podania RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Blurry - 16.07.2017 [Bez komentarza] RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Manfred_Cobble - 16.07.2017 Musisz zbudować działkę, inaczej nie zostaniesz przyjęta. Gdy to zrobisz, napisz informację o tym w komentarzach pod swoim podaniem. RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Tawna 2 - 17.07.2017 Na nie RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - ZelkiMymNalogiem - 19.07.2017 Jestem na nie. - ''WZÓR PODANIA'' XD - Zła nazwa wątku - Zbyt mały wiek - Brak działki - Brak ts - Nie ma tu estetyki i BBCode - Komendy (budowniczy chyba nie banuje co niee XDDD) - Mało rozpisane i mało o sobie - Konto pod podanie - pkt. 11 nie rozumiem co znaczy RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Nakimeq - 19.07.2017 na nie komendy miały być (WE) brak działki.. RE: Podanie Kicia811 o rangę budowniczego - Manfred_Cobble - 20.07.2017 Nadal brak jakiejkolwiek działki. Nie otrzymujesz stanowiska budowniczego. Zamykam. |