[PODANIE] Starozytny - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PODANIE] Starozytny (/showthread.php?tid=3162) |
[PODANIE] Starozytny - Starozytny - 25.05.2017 1.Imię : Piotr 2.Wiek : 17 3.Nick w grze : Starozytny 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Ponad 1 miesiąc 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative 30;37 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook, TeamSpeak, skype 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE) : a) //wand (daje nam siekierę do modyfikacji) b) //set [Id_bloku] (ustawia bloki w zaznaczonym terenie lub je zmienia na inne) c) //undo (cofa ostatnio wykonaną czynność) d) //redo (przywraca cofniętą czynność) e) //expand [wartość] [kierunek] (rozszerza zaznaczenie w wybranym kierunku) f) //replace (podmienia wszystkie zaznaczone bloki z wyłączeniem powietrza) g) //outline (obudowuje zaznaczenie w wybranym kierunku) h) //stack [odległość] (duplikuje zaznaczenie w wybranym kierunku) i) //hcyl (tworzy pionowy pusty cylinder) j) //cyl (tworzy pionowy cylinder) k) //sphere (tworzy kulę) l) //hsphere (tworzy pustą kulę) m) /forestgen(tworzy las) n) /pumpkins (tworzy las dyń) o) //drain (wysusza pobliskie zbiorniki lawy/wody) p) /removebelow (usuwa bloki nad twoją głową) r) /removebelow (usuwa bloki pod twoimi stopami) s) /removevenear (usuwa wszystkie bloki w określonej okolicy) t) /snow (symuluje opad śniegu) u) //rotate (obraca budowle) w) /search (szuka przedmiotu po jego nazwie) x) //hpos1 (ustawia pierwszy punkt zaznaczenia na blok,na który patrzymy) y) //hpos2 (ustawia drugi punkt zaznaczenia na blok,na którym patrzymy) z) //cut (wycina zaznaczenie) dodatkowo: //copy (kopiuje) //paste (wkleja) //walls (tworzy ściany dookoła zaznaczenia z wybranego bloku) //smooth (wygładza zaznaczony obszar) //count (wyświetla ilość zaznaczonych bloków) //size (wyświetla rozmiar zaznaczenia) 8 Dlaczego Ciebie mam wybrać na stanowisko : .Jestem kreatywny i otwarty na nowe propozycje.Spędzam dużo czasu w świecie mniecraft oraz jestem kulturalny wobec innych graczy i zawsze chętny do pomocy. 9.Coś o sobie : Nazywam się Piotr gram w minecraft już ponad 4 lata, na serwerze minecraft ponad miesiąc. Uczę się w szkole ponadgimnazjalnej w profilu Technik Elektryk. 10. Czy masz sprawny mikrofon : Nie 11.Jaki minecraft posiadasz? : Obecnie non premium ....rozważam kupno premium 12.Czy miałeś możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft? : NIE. to jest mój pierwszy raz. 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? : Nie miałem możliwości 14. W jakich stylach budujesz? : buduje w stylu klasycznym,gotyckim. Zawsze można nauczyć się czegoś nowego RE: [PODANIE] Starozytny - Ifrinishi - 25.05.2017 Nie posiadasz Ts oraz Skype. Wiek jak najbardziej na +. Kooomend bardzo dużo. Reszta jest Ok Neutral z przewagą na TAK PS:Jutro zobaczę działke i ocena się zmieni. RE: [PODANIE] Starozytny - KanapkaZKotem - 26.05.2017 Starozytny ja nie oceniam, ale zobacz moje podanie i moją działkę. Nie przyjęto mnie, więc także tak... Jak teraz sprawdzający się zmienili to chyba osiągnięcie tej rangi jest u skraju niemożliwego. RE: [PODANIE] Starozytny - Zaaxel - 26.05.2017 Jestem całkowicie za. Ma ciekawe pomysły na budowle, a to że nie ma aktualnie ts3 i skype nie oznacza, że nie pobierze w przyszłości RE: [PODANIE] Starozytny - Lala151102 - 26.05.2017 Neutral z przewagą na Nie RE: [PODANIE] Starozytny - KiLeReK - 26.05.2017 Neutral Z Przewagą na Nie. Podanie jest ładnie napisane lecz problem jest w tym że nie masz żadnych programów jak i mikrofonu . Polecam również zajrzeć na działki innych budowniczych Trochę samokrytyki by się przydało. RE: [PODANIE] Starozytny - Vakoss - 26.05.2017 dla mnie jest ok [zna dużo komend] tylko żeby poprawił swoje budowanie komendami ,ale nikt jest jest idealny. RE: [PODANIE] Starozytny - Manfred_Cobble - 26.05.2017 Podanie dobrze napisane, ale ta działka 30;37 bardzo słaba. Musisz zbudować coś lepszego, aby dostać się na buda. Jak stworzysz ładną budowlę, to napisz. Do KanapkaZKotem: dostanie się nie jest niemożliwe, po prostu trzeba przyjść z umiejętnościami budowania, a nie ich brakiem, twoje chciałem sprawdzić i wyszło słabo, ale masz zawsze drugą szansę, po prostu zbuduj lepszą i pokaż. RE: [PODANIE] Starozytny - Manfred_Cobble - 03.06.2017 Nadal zbyt słabe budowle. Zamykam. |