[PODANIE] Batman_Joker - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PODANIE] Batman_Joker (/showthread.php?tid=2925) |
[PODANIE] Batman_Joker - Batman_Joker - 02.05.2017 imię: Kamil wiek: 15,5 Nick: Batman_Joker od kiedy gram?: w tym roku malo często grałem kiedyś Nie mam na działce budowli ponieważ byłem przygotowany na zdjęcia. proszę napisać w odpowiedzi czy musze cos zbudowac czy podeslac ss. Wszystkie społeczności.: Facebook,Skype, i ts natomiast nie wiem czy chce podawać wam moje konto na facebooku. komendy: znam bardzo wiele ale podstawowe to //set //replace //paste //copy //rotate //flip /br /up //stack i jest jeszcze kilka ale nie będe ich tutaj wymieniał. Dlaczego ja?: Ponieważ jestem osobom kreatywną i pomysłową. buduje dużo ładnie i stosunkowo szybko. o mnie: Buduje w Minecraft juz jakies 3 lata. Byłem w kilku dużych ekipach budowniczych ale nazw nie bede wymieniał. Mikrofon: Sprawny natomiast nie słychać zabardzo mojego prawdziwego głosu natomiast dźwiękowo słychać bardzo dobrze i wyraźnie. Minecraft: No-Premium Byłem budowniczym na kilku sieciach serwerów minecraft natomiast na serwerze minecraft Lecraft n"nikim" style: Medieval,Modern,Fantasy,steampunk, oriental i,budowle wczesno epokowe,Organic ( to również zalicza sie do stylu ) i różnie mieszanki to tyle RE: [PODANIE] Batman_Joker - Ronczasty - 02.05.2017 Tak musisz XDDD RE: [PODANIE] Batman_Joker - Krejzii - 03.05.2017 Co to budowli i SS: Musisz zrobić to i to .-. W wymaganiach jest podany Facebook, to chyba musisz podać co nie? Coraz więcej podań "A... to napiszę że znam komendy, i tak przyjmą". Po czym mamy stwierdzić że je znasz? Słaba rozpiska... widać parę błędów ortograficzmych i stylistycznych. Kijowy 8 i 9 punkt. Emm... i mógłbyś nie odpowiadać od razu tylko to zrobić na 'PYTANIE - ODPOWIEDŹ' np. ,,Ile grasz na serwerze minecraft Lecraft?" Odpowiedź to (przykładowo) "Rok". Nie zrozumiałam czy masz sprawny mikrofon czy nie .-. Style są ok. Wstrzymanie się od oceny, popraw to wszystko a być może będę na Neutral/TAK RE: [PODANIE] Batman_Joker - Mery009 - 03.05.2017 -Musisz zbudować coś na swojej działce. -Masz sprawny mikrofon czy nie? -Podanie nie czytelne - dodaj kolory. -Ortografia. -Wypisz wszystkie komendy które znasz. Na nie. RE: [PODANIE] Batman_Joker - Mefusa - 03.05.2017 Powody UP! Na NIE RE: [PODANIE] Batman_Joker - WeronisiaQ - 03.05.2017 Musisz coś zbudować + konto na fb nie byłoby wymagane gdybyś nie musiał go podac. RE: [PODANIE] Batman_Joker - Krejzii - 08.05.2017 @ref Ktoś chyba musi ocenić podanie :v RE: [PODANIE] Batman_Joker - Ava - 08.05.2017 Chciałbym dodać od siebie, ze Batman_Joker wystawia cudze budowle, robiąc screeny z serwerów minecraft creative jako swoje. RE: [PODANIE] Batman_Joker - Manfred_Cobble - 24.05.2017 Dość dobre podanie, ale żadnych twoich prac nie widziałem, zbuduj coś na naszym serwerze minecraft creative. RE: [PODANIE] Batman_Joker - Manfred_Cobble - 30.05.2017 Podanie odrzucone - zbyt długo oczekiwaliśmy na twoje budowle, które moglibyśmy ocenić. Zamykam. |