[Podanie] Lisitsa - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [Podanie] Lisitsa (/showthread.php?tid=2130) Strony:
1
2
|
[Podanie] Lisitsa - Lisitsa - 28.01.2017 1.Imię: Sarah Hale 2.Wiek: 19 3.Nick w grze: Lisitsa 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram od 2016-11-10 5.Serwer oraz numer działki z budowlą: Freebuild: 150;149 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: posiadam Fb: https://www.facebook.com/sivin.weitry 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE): //Limit //undo //redo //wand /toggleeditwand //pos1 //pos2 //hpos1 //hpos2 //chunk //expand //contract //outset //inset //shift //size //count //distr //set //replace //overlay //walls //outline //center //smooth //move //line //curve //forest //flora //copy //cut //paste //rotate //flip //hcyl //cyl //sphere //hsphere /forestgen /pumpkins /brush sphere /brush cylinder /brush gravity /brush butcher 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem posłuszna, mam dużo czasu wolnego więc mogę często budować. 9.Coś o sobie: Pochodzę z anglii, posługuję sie dwoma językami na poziomie c1 (pl) i c2 (eng), interesujęsie malarstwem jak również digital art. 10.Czy masz sprawny mikrofon ?: Nawet jeżeli miałabym to itak nie mogę nic powiedzieć... 11.Jaki minecraft posiadasz ?: Kupny 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Byłam administratorką na serwerze minecraft hunger games. 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Jeszcze nie miałąm zaszczytu. 14.W jakich stylach budujesz: Bizantyjski, Gotycki, Wizygocki, Romański, Wiktoriański, Japoński (w szczególności dachy *w*) Mam na dzieje, że to podanie zostanie mile przyjęte, i będe mogła dołączyć do budowania. RE: [Podanie] Lisitsa - DrChorwi - 28.01.2017 Jeśli mam jakiś tu głos to daję na + przepięknie wszystko napisane ^^ RE: [Podanie] Lisitsa - LukiLukiLuk - 28.01.2017 Mój głos jest na tak RE: [Podanie] Lisitsa - Joni_Vince - 28.01.2017 Na tak RE: [Podanie] Lisitsa - Lisitsa - 28.01.2017 (28.01.2017, 22:53)Joni1985 napisał(a): Na tak nie znam się na waszym systemie reputacji ;-; (28.01.2017, 22:50)lukilukiluk napisał(a): Mój głos jest na tak :3 (28.01.2017, 22:46)DrChorwi napisał(a): Jeśli mam jakiś tu głos to daję na + przepięknie wszystko napisane ^^ ^^ RE: [Podanie] Lisitsa - Rahev_ - 29.01.2017 Jestem na neutral. Ładnie budujesz, znasz komendy, dobrze się zachowujesz na serwerze minecraft... Ale jednak nie będziesz korzystała z ts`a/skype. Więc, to jest wielki minus. Gdy będziecie mieć większy projekt to wszyscy będą planować, rozmawiać, a Tobię będą musieli pisać. :/ Przewaga na Tak. RE: [Podanie] Lisitsa - Mery009 - 29.01.2017 Jak dla mnie nadajesz się na budowniczego, bardzo ładnie budujesz oraz znasz sporo komend hy: RE: [Podanie] Lisitsa - mateusz5 - 29.01.2017 Na tak RE: [Podanie] Lisitsa - BlackDevil - 29.01.2017 neutral. napisz co oznaczają komendy... RE: [Podanie] Lisitsa - Lisitsa - 29.01.2017 (29.01.2017, 12:30)BlackDevil napisał(a): neutral. //Limit - limit ilości zmiany blocków w jednym ruchu //undo - wróć //redo - przywróć //wand - daj różdżke /toggleeditwand - zmień różdżke na zwykłe narzędzie i na wspak //pos1 - ustaw pozycje zaznaczenia #1 //pos2 - ustaw pozycje zaznaczenia #2 //hpos1 - ustaw pozycje zaznaczenia #1 na bloku na który się patrzysz //hpos2 - ustaw pozycje zaznaczenia #2 na bloku na który się patrzysz //chunk - zaznacz cały chunk na którym jesteś //expand - powiększ //contract - skurcz //outset - powiększ zaznaczenie o 1 na zewnątrz //inset - powiększ zaznaczenie o 1 do środka //shift - przesuń zaznaczenie <nie blocki> //size - podaj wielkość //count - policz bloki //distr - pokaż ile i jakich bloków //set - ustaw //replace - zmień na //overlay - kładź 1 block na górze //walls - "pokój" bez sufitu i podłogi //outline - "pokój" //center - ustaw środek zaznaczenia //smooth - wygładź //move - przesuń bloki w zaznaczeniu //line - narysuj linie pomiędzy pos1 i pos2 //curve - narysuj krzywą linie pomiędzy pos1 i pos2 //forest - "zaleś" zaznaczenie //flora - zasadź kwiaty w zaznaczeniu //copy - kopiuj zaznaczenie //cut - wytnij //paste - wklej //rotate - obróć //flip - obróć <do góry nogami> //hcyl - zrób pusty cylinder //cyl - zrób cylinder //sphere - zrób kule //hsphere - zrób sfere /forestgen - generuj las /pumpkins - generuj las z dyniami /brush sphere - maluj sferami /brush cylinder - maluj cylindrami /brush gravity - symuluj grawitacje /brush butcher - zabij wszystko w zasięgu pędzla |