[PRZYJĘTE] [PODANIE] TutiTuu - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PRZYJĘTE] [PODANIE] TutiTuu (/showthread.php?tid=12514) |
[PODANIE] TutiTuu - TutiTuu - 27.12.2020 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: Od 2021 r. rocznikowo 13
3. Nick w grze: TutiTuu
4. Od kiedy grasz na naszym serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl
od 15 sierpnia 2019 r.
miałem przerwę przez e-lekcje
5. Numer działki na której znajduje się budowla na rekrutacje (np: /p h NICK lub /p h cyfra działki która się wyświetla po wejściu na działkę): /p h TutiTuu
6. Ile czasu zajmuje Ci budowanie większych budowli (mniej więcej): Od półtorej godziny do 3 godzin
7. Komendy przydatne w roli budowniczego (minimum 10):
[b]//br s blok wielkość - ( tworzy kulę o danej wielkości )
[/b] //hsphere bolk wielkość - ( tworzy pustą kulę o danej wielkości ) //pyramid blok wielkość - ( tworzy piramidę o danej wielkości ) //sphere blok wielkość - ( tworzy wypełnioną kulę o danej wielkości ) //br smooth wielkość - ( wygładza obszar ) //pos1 - ( zaznacza pozycję 1 w której się znajdujemy ) //pos2 - ( zaznacza pozycję 2 w której się znajdujemy ) //walls - ( tworzy scianę ) //wand - ( przywołuje siekierę ) //set bolk - ( wypełnia zaznaczony obszar danym blokiem ) //rotate stopnie - ( obraca zaznaczoną powierzchnię ) //replace blok blok - ( zamenia bloki w zaznaczonym terenie ) //undo ilość - ( cofa ) //redo ilość - ( przywraca cofnięcie ) //copy - (kopiuje) //paste - ( wkleja ) [b]//cut - ( wycina )[/b] 8. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać na stanowisko budowniczego?: Ponieważ bardzo lubię budować oraz często pomagam bracią i kolegą w budowaniu.
Mam fajne pomysły i angażuję się w pracę.
9. Opisz siebie ( minimum 8 rozbudowanych zdań):
Jestem Mateusz. W 2021 roku będę miał rocznikowo 13 lat. W wolnym czasie zajmuję się graniem w minecraft lub oglądaniem YT.
Nagrywam i Streamuje z MC na YT oraz inne różne gry.
Jestem bardzo cierpliwy i zaangażowany lecz też dość leniwy.
Jeszcze przed pandemią codziennie wychodziłem na podwórko oraz często grałem w piłkę nożną.
W przyszłości chciałbym zostać informatykiem.
Jestem bardzo do przodu w informatyce w mojej klasie.
10. Czy jesteś osoba komunikatywna, która lubi pracować w grupie?:
Tak bardzo lubię pracę w grupie.
11. Czy posiadasz programy Discord/Facebook?:
Tak
12. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE)?:
Tak
13. Jakiego posiadasz minecrafta (PREMIUM / NONPREMIUM)?:
NONPREMIUM
14. Czy miałeś/łaś możliwość bycia członkiem ekipy budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft minecraft (NIE PODAWAJ IP):
Nie
przepraszam ale pozmieniała mi się czcionka mi się wyświetlało wszystko na niebiesko przepraszam ze pisze pod swoim podaniem [PODANIE] TutiTuu - ItsHuzzu - 29.12.2020 Odezwij się do mnie na discordzie Huzzu#5750 |