[ODRZUCONE] [Podanie]wolfina - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie]wolfina (/showthread.php?tid=12468) |
[Podanie]wolfina - wolfina - 22.11.2020 1.Imię : Weronika 2.Wiek : 12 lat 3.Nick w grze :wolfina 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :na serwerze minecraft gram już ponad rok 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : -58:-56 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Tak,posiadam discord i facebook 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //copy -do skopiowania zaznaczonego terenu //paste-do wklejenia zaznaczonego terenu //wand- przywołuje word edita //rorate -obraca zaznaczony teren //undo-cofa wykonana czynność //redo - przywraca cofnięcie //set - wypełnia zaznaczony teren danym blokiem //removeabove-dany teren robi się płaski //pyramid id wielkość - tworzy piramidę z pełnym wnętrzem //expand podnosi zaznaczone pole o wybraną ilość kratek /iteminfo - pokazuje id bloku //sp area zasięg - trzymając kilof niszczysz jednym uderzeniem duże obszary /biom-tworzy się wybany biom //flora-tworzy rośliny Oczywiście jest jescze wiele więcej komend Word edita 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Nie chcę zostać budowniczym dla sławy ani dla popularności chce zostać nim tylko dla tego że bardzo lubie budować i chciałam bym służyć jako budowniczy dla LeCrafta oraz mam już 3 letnie doświadczenie w Minecrafcie . Przyjmuje uwagi na temat moich budowli i staram się je poprawić na leprze, szybko sie ucze budować nowymi stylami. 9.Coś o sobie : moim hobby jest rysowanie oraz budowanie w MC , moje ulubione kolory to seledyn i błękit . Uwielbiam budować w MC ,bardzo lubie jezdzić na rolkach ,na początku nie miałam swojego stylu budowania ale teraz nauczyłam się własnego stylu .Zazwyczaj łatwo dogaduję się z innymi i szybko potrafię zdobyć nowe znajomości ,trudno wyprowadzić mnie z ruwnowagi , jestem również cierpliwa, w przyszłości chcę zostac okulistą .Mimo 12 lat umiem budować nawet ładnie , mój wiek mi nie przeszkadza ponieważ to tylko numerki które nic nie mówią o osobowości i o osobie która je ma . 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie 13.Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft Lecraft?niestety nie RE: [Podanie]wolfina - Tosia Skrzyp - 22.11.2020 bardzo ładne podanie podoba mi się byłam na twojej działce i jest śliczna widać że masz doświadczenie oraz masz czas również na server lecraft myślę że to stanowisko będzie dla ciebie odpowiednie mimo 12 lat na Tak RE: [Podanie]wolfina - sensejek - 22.11.2020 wiek troszkę zbyt mały ale podanie ladne o czytelne neutral RE: [Podanie]wolfina - Nakimeq - 22.11.2020 Jak na twój wiek podanie jest całkiem dobrze napisane. (pomijając kilka błędów ortograficznych) Byłem na działce wskazanej w podaniu i moim zdaniem, budowle na niej zawarte, nie są wystarczające na to stanowisko. Jestem na nie. RE: [Podanie]wolfina - Hania12340p00 - 24.11.2020 Jestem na wielkie TAK [Podanie]wolfina - oLEK2K - 24.11.2020 |