[ODRZUCONE] _Reffy_ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] _Reffy_ (/showthread.php?tid=12279) |
_Reffy_ - Grucha - 15.09.2020 1. Imię
Fabian
2. Wiek
15
3. Nick w grze
_Reffy_
4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze minecraft Lecraft.pl
Grałem na tym serwerze minecraft 2 lata temu na koncie z nickiem BloodMoon zrobilem przerwe od grania ale teraz wróciłem na nicku _Reffy_ i zacząłem grać na nim może miesiąc może dwa.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer
Kończę szkołę zazwyczaj późno ale mogę być 7 godzin dziennie.
6. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze minecraft minecraft minecraft, discordzie, forum? Jeśli tak to za co?
Dostałem raz Warna za obrażenie gracza na /msg.
[b]7. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Chatmod?[/b]
[b]/cc - czyści chat.
/c on/off - włącza/wyłącza chat. /warn (nick) (czas) (powód) - nakłada ostrzeżenie na gracza. /kick (nick) (czas) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft minecraft. [/b][b]/tempmute (nick) (czas) (powód) -[/b][b] wycisza gracza na określony czas. /cmi kick (nick) (czas) (powód) - wyrzuca gracza z trybu. /sprawdz (nick) - przenosi gracza do sprawdzarki. /czysty (nick) - jeżeli nie wykryto u danej osoby żadnych cheatów, osoba jest czysta. /warnings - sprawdza ile gracz ma warnów i z jakich powodów.[/b] Obowiązki:
Najważniejszym obowiązkiem Chatmoda jest pilnowanie czatu i kultury na serwerze minecraft, ma za zadanie także pomagać graczom gdy proszą nas o to
8. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Chatmodem
Chciałbym zostać Chatmodem ponieważ często gracze potrzebują pomocy a akurat nie ma wtedy nikogo z administracji i zobaczyć jak wygląda bycie administratorem na serwerze minecraft minecraft Lecraft.pl.
9. Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań :
Jak już pisałem mam na imię Fabian i mam 15 lat. Nie mam na razie pomysłu kim w przyszłości zostanę dlatego poszedłem do liceum. Interesuję się muzyką, graniem na instrumentach, rysowaniem oraz grafiką. W szkole jeszcze nie wiem jak mi będzie szło bo byłem przez ten czas przeziębiony ale ogólnie szło mi nie najgorzej. Lubię oglądać filmy przeważnie horrory, komedie, oglądam też anime i czytam teraz ciekawą książkę. Jestem spokojny, nie denerwuję się, a jak już to tylko czasami, lubię bawić ludzi i poprawiać im humory. Gdy wracam do domu od razu robię zadania domowe by mieć czas wolny, żeby wyjść z kumplami albo pograć na komputerze. Obecnie mam 2 koty, które kocham ale są denerwujące i śpią cały czas.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?
Mam sprawny mikrofon a jeśli nie ma mnie w domu to będę mógł wejść na telefonie
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?
Nie miałem jeszcze styczności bycia administratorem na serwerze minecraft minecraft ale byłem na discordzie.
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy
Niestety nie byłem ale dlatego właśnie piszę to podanie
14. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft minecraft
Nic bym nie musiał zmieniać, ponieważ serwer już jest według mnie świetny tak jak jego community.
RE: _Reffy_ - zukosa_pl - 16.09.2020 W poprzednim miesiącu wygospodarowałeś sporo czasu na serwer, ale nie zauważyłem żadnej większej aktywności na chacie z twojej strony... Podanie jest fajnie napisane chociaż było w nim troszkę kopiowania i wklejania, ale mam nadzieję że tylko ze wzoru, a nie od innych. Edit: jestem na Nie. Pozdrawiam^^ RE: _Reffy_ - rafałek - 17.09.2020 Neutral/Nie narazie nie widać Cię na serwerze minecraft,być może gramy o innych godzinach RE: _Reffy_ - Grucha - 17.09.2020 (17.09.2020, 21:42)rafałek napisał(a): Neutral/Nie dzisiaj byłem prawie cały dzień tylko wieczorami sobie zagram w coś innego ale później wracam, oczywiście jak inni mam szkołę więc byłem dopiero o 15 RE: _Reffy_ - Haczyn - 18.09.2020 Czemu skłamałeś z wiekiem? RE: _Reffy_ - Mrozon - 18.09.2020 na nie, zero pomocy + to co napisał Mr. Haczyn. Kłamiąc udowadniasz, ze jesteś osoba bez predyspozycji na stanowisko chatmoda na serwerze minecraft. RE: _Reffy_ - SzalonyMenel - 21.09.2020 Beczka, takie średnie to podanie. Neutral _Reffy_ - oLEK2K - 21.09.2020 |