[ODRZUCONE] nikiopa - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] nikiopa (/showthread.php?tid=12107) |
nikiopa - nikiopa - 29.07.2020 1.Mam na imię Nikola.
2.Mam prawie 13 lat. 3.Mój nick to nikiopa. 4.Mniej więcej w połowie stycznia tego roku . 5.Moge poświęcić 6h+ ostatnio miałam troche mniej przez wyjadzy . 6.Serwer minecraft: Miałam pare warnów , niektóre były niesłuszne za słowa Okulary,Syberyjski itp. Zdazyły się również słuszne ale to zadko. Discord: Chyba nigdy nie byłam ukarana na discordzie. Forum: Na forum również nie byłam karana. 7.Obowiązki: Pilnowanie chatu, Pomaganie graczą, Rozwiązywanie konfliktów, Upominanie lub karanie za złamanie regulaminu serwera minecraft minecraft (danego trybu) Uprawnienia: /cc --> Cszysci chat /c on --> Włącza chat /c off --> Wyłącza chat /kick --> Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /cmi kick --> Wyrzuca gracza z trybu /warn --> Upomina gracza /tempmute --> Wycisza gracza na tym czas /sprawdz --> Sprawdza gracza czy nie posiada cheatów /czysty --> Oczyszcza gracza z zarzutu posiadania cheatów 8.Chciała bym wypróbować się w tej roli bo juz troche gram na tym trybie i chciała bym wejść jakby na wyższy poziom. Często staram się pomagac graczą gdy mam na to czas ( gdzy bym nim została chatmodem raczej pomagała bym o wiele więcej ponieważ stało by sie to moim jak by obowiązkiem) . Mam poważne podejscie do roli którą posiadam i myślę że dobrze bym się sprawdziłą w tej roli. Mam duzo znajomych któzy nalezą do administracji i od nich się bardzo dużo nauczyłam , i od nick zapewne się będe dalej uczyć i nie przestawać . 9.Mam na imię Nikola i można już powiedzieć że mam 13 lat . Zazwyczaj gdy gram mówią do mnie porostu nikiopa . Mieszkam w województwie Małopolskim , z Mamą , tatą oraz królikiem , który nazywa się Puszek . Nie posiadam rodzeństwa jestem jedynaczką . W wolnym czasie lubie rysować , spotykać się ze znajomymi lub rodziną , grac w gry , ozmawiać ze znajomymi oraz bawić się z moim królikiem . Jestem osobą miłą (chyba ze ktoś mnie zdenerwoje xDD) , lubię pomagać różnym osobą w minecraft jak i w rzeczywistości . Mam również dużo minusów jakimi jest to że się szybko denerwóje co mogą potwierdzić moi znajomi ( Oni wiedzą o kogo chodzi XDDDDD) , Jestem osobą troche wulgarną ale tylko w niektórych sytuacjach(na codzien staram sie nie uzywac wulgaryzmu ale czasem nie potrafię :3) . Zazwyczaj w towazystwie w jakim przebywam jest bardzo zabawnie oraz jest bardzo fajna atmosfera . 10.TAK posiadam sprawny mikrofon. 11.Na początku musze sie dowiedzieć oczywiście o co chodzi jaki jest tego powód oraz poznać dwie strony zaistniałego konfliktu . Jeżeli gracze nie chcaieli pomocy odrzucali osobę która chce pomuc (mnie) wyzywali się , i był by to bardzo mocny konflikt starała bym się uciszyć dwie syrony konfliktu którzy ją zaczęlin. Jeżeli gracze by byli spokojni oraz dali by wysłuchać oby dwóch stroon i nie przekręcać tego jak naprawdę było myślęę że kotflikt udało by mi się zaspokoic , złagodzić a najlepiej rozwiązać . Jeżeli by mi si,ę nie udało poprosiłą bym o pomoc osoby która bardziej się zna w tym temacie i poprosiłą bym o radę od niej 12.Niestety nie miałam jeszcze okazji ale kazdy może spróbawać , jeżeli jest taka okazja . 13.Nie ale będe się starać i próbować (bo zapewne będe miałą wiele błędów w tym podaniu ale postaram się je naprawić i zapewne będe probować jeszcze raz , ale to nie jest tak ze w siebie wątpie) 14.Myślę że narazie wszystko jest dobrze i nie widzę niczego do zmieniania , jedynie mogła bym dać pomysły najakieś eventy (ale musiała bym pomysleć xDDD). 15.Pozdrawiam wszystkich którzy teraz to czytają :3 , i jeszcze chciałąm napisac że nie liczę na to że zostanę przyjęta jest to wsm moje takie małe mazenie i postaram się więcej pomagac na chacie jeżeli zostanę przyjęta bo no przyznam że tak troszecz ale naprawde tylko troszeczke nooo mi sie nie chce XDDD , ale postaram się do tego zmotywować . Pozdrawiam <3 RE: nikiopa - Mrozon - 29.07.2020 oczywiscie ze na NIE
poswiecialas w tym tygodniu serwerowi niecale 5h XD
-------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Nie spełniasz także wymagań wiekowych - wyjątki są dla 13 lat, nie 12
:c nikiopa - oLEK2K - 29.07.2020 Wiek. |