[PRZYJĘTE] [Podanie] HaZhul - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [Podanie] HaZhul (/showthread.php?tid=11952) |
[Podanie] HaZhul - HaZe - 07.07.2020 1. Imię: Dominik 2. Wiek: 19 3. Dokładny nick w grze: HaZhul 4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft.pl: ~2017 5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Zależy od dnia, ale 3 godziny na spokojnie 6. Czy byłeś kiedykolwiek karany na serwerze minecraft minecraft, discordzie, forum? Jeśli tak to za co?: Nie 7. Co należy do obowiązków chatmoda? Pilnowanie czatu, rozwiązywanie kłótni na czacie poprzez wyjaśnienie tematu lub karę czasową. Obowiązkiem jest również próba polepszenia swojego trybu jak i całego serwera minecraft. 8. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Chatmodem: Ponieważ chcę wrócić do administracji po dosyć długiej przerwie spowodowanej klasą maturalną, a co za tym idzie, małą ilością czasu którą mogłem poświęcić na serwer. 9. Opisz tutaj siebie. Minimum 4 rozbudowane zdania: Jestem osobą która lubi angażować się w rzeczy typu projekty szkolne, organizowane wycieczki czy administracje. Dążę wtedy do tego aby to co robię było na wysokim poziomie. Chodzi głównie o zaangażowanie nie tylko moje ale osób które mi w tym pomagają, ponieważ kluczem do sukcesu jest dobra współpraca. Ponadto interesuję się astrofizyką, którą mam zamiar studiować, oraz fizyką ogólnie. W wolnym czasie lubię oglądać anime i seriale oraz grać w różne gry. 10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?: Tak 11. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?: Nie 13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy: Tak, byłem opiekunem mg jak i adminem gildii. 14. Co chciałabyś/chciałabyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft: Na pewno polepszyć, z pomocą wyższej administracji, niektóre tryby które są mało odwiedzane. 15. Coś na koniec: Przepraszam, jeśli podanie jest nieczytelne pod względem języka polskiego, ale nigdy nie byłem dobry w prace pisemne. Wolę rozmawiać. RE: [Podanie] HaZhul - inuczi - 07.07.2020 super fajny czlowiek z discorda, polecam uzyszkodnika RE: [Podanie] HaZhul - Assuiki - 07.07.2020 wiek + doswiadczenie ++ Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer - fajnie ze nie byles karany :d w miare ladnie rozpisane Tak ;o RE: [Podanie] HaZhul - oksana - 07.07.2020 Zacznijmy od tego, że podanie jest bardzo ładnie napisane, plusem też jest twoje doświadczenie, jednak muszę się przyczepić do aktywności, postaraj się ją poprawić. W chwili obecnej jestem na tak RE: [Podanie] HaZhul - Keara - 07.07.2020 Osobiście sądze, że przyda nam się osoba z takim wiekiem jak i doświadczeniem, w administracji. Twoje podanie jest czytelne i konkretne. Raczej nie mam do czego się przyczepić jeśli chodzi o punkty. Co do aktywności, nie wypowiem się, gdyż ze względów spraw prywatnych nie ma mnie na serwerze minecraft, także moja ocena może ulegnąć zmianie. Na tak RE: [Podanie] HaZhul - Mpnlx - 07.07.2020 Podanie miło się czyta, wiek, doświadczenie i czas gry na plus, oczywiście widziałam, że się udzielasz, może i mało, ale jednak.. jestem na Tak RE: [Podanie] HaZhul - RedoPl - 08.07.2020 No to tak jestem tu jedyną osobą która może potwierdzić to ze był juz w administracji i dobrze go znam więc szczerze polecam tego o to osobnika Miły pomocny zna sie na robocie RE: [Podanie] HaZhul - Epi100plates - 08.07.2020 Hmm widzę że sporo osób dobrze się o tobie wypowiada więc zapraszam na drugi etap rekrutacji, szczegóły dogadamy na dc [Podanie] HaZhul - Epi100plates - 09.07.2020 |