[PRZYJĘTE] [Podanie] xdomax - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [Podanie] xdomax (/showthread.php?tid=11841) |
[Podanie] xdomax - xdomax - 22.06.2020 1.Imię :
Dominika 2.Wiek : 13 za kilka miesięcy 14 3.Nick w grze : xdomax 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft : Od połowy kwietnia 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : około 10 godzin +/- 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy ? Jakie ? : Posiadam Facebooka , Anydeska i Discorda 7.Komendy przydatne w roli ChatMod : /c on- włącza chat /c off - wyłącza chat /cc - czyści chat -------------------------- /sprawdz <nick> - teleportuje gracza do sprawdzarki /czysty <nick> - teleportuje gracza na spawn z sprawdzarki
------------------------- /kick nick <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /cmi kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z danego trybu /warn <nick> <powód> - ostrzeżenie dla gracza /tempmute <czas> <nick> <powód> - wycisza gracza -------------------------
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko ? : Ponieważ byłam już w administracji na tym serwerze minecraft przez co mam większe doświadczenie już . Upominam graczy jak floodują , spamią i itd. Staram się odpowiadać na pytania graczy i im pomagać . Spędzam dosyć dużo czasu na serwerze minecraft i w większości spędzony czas jest przekazany na pilnowanie chatu. Często jestem w nocy na serwerze minecraft i pilnuje żeby wszystko było tak jak trzeba. 9.Coś o sobie : Jestem osobą upartą i nie poddaje się szybko . Moją pasją jest jazda konna i od nie dawna gimnastyka też jest moją pasją. Jestem osobą która zawsze znajdzie czas i szybko odpisze więc w razie jakiejś sytuacji można do mnie pisać. Lubię też rozwiązywać konflikty i rożne nie porozumienia . Bardzo uwielbiam grać w minecrafta od dziecka. Zawsze próbuje dążyć do celu nawet jeśli inni próbują mnie zniechęcić . 10.Czy masz sprawny mikrofon ? (TAK/NIE)
Tak mam sprawny mikrofon 11.Jaki posiadasz minecraft (PREMIUM/NONPREMIUM) Posiadam minecrafta nonpremium 12.Czy miałaś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft ? Tak miałam możliwość 13.Czy byłaś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft ? Jak tak to jaki tryb, ile razy ? Tak byłam 1 raz chatmodem na minigames RE: [Podanie] xdomax - Kiritansi - 22.06.2020 Wiek rekru 14+, jeśli zasady mają być tak łamane to przejmujcie kogoś bez udzielania się, spróbuj jak bedziesz mieć 14 lat. Na Nie. RE: [Podanie] xdomax - Patrycja_v - 22.06.2020 hm Wiek +/- czas zdecydowanie+ Znajomość komend + jak dla mnie widać że nie skopiowane 8 i 9 super rozpisane + Doświadczenie zdecydowanie na + no i według mnie jesteś bardzo aktywna na chacie widzę cię prawie cały czas + jesteś pomocna jestem na tak! RE: [Podanie] xdomax - Hanna Szpinda - 22.06.2020 wiek +/- czas + udzielasz się na czacie, doświadczyłam tego jak jesteś uparta, pomagasz graczom. znajomość komend + Na TAK Powodzonka <3 RE: [Podanie] xdomax - Winnetou - 22.06.2020 Za kilka miesięcy będzie mieć 14 lat myśle że już można dać ci szansę jestem na TAK powody są wyżej RE: [Podanie] xdomax - Młody Marcinekk - 22.06.2020 Hm, to tak, jeżeli chodzi o podanie to można dostać oczopląsu, lecz myślę że nie jest to jakoś bardzo istotne. Jeżeli chodzi o komendy są one ładnie rozpisane, jak już wspomniałaś w swoim podaniu miałaś już przyjemność bycia członkiem administracji, co się wiąże z doświadczeniem. Jeżeli chodzi o twoją aktywność na serwerze minecraft jest ona dobra, Nie zależnie od godziny o jakiej wchodzę na serwer ty już tam jesteś. Równie często widać jak się udzielasz na chacie. Podsumówując : Wiek: + Chociaż rekru od 14, ty już byłaś w adm nabrałaś doświadczenia jeżeli chodzi o role chatmoda i poza tym za parę miesięcy będziesz mieć te 14, więc myślę że można Ci odpuścić. Aktywność : + Jak już mówiłem, dużo spędzasz czasu na serwie jak najbardziej na plusik ;p Udzielanie się na chacie : + Dużo się udzielasz na chacie. Komendy : + Ładnie rozpisane komendy. A więc jednym słowem NA TAK. RE: [Podanie] xdomax - Maatev_ - 25.06.2020 Usunąłem każdy komentarz odnośne jej wieku, który rocznikowo wynosi lat 14 czyli się zalicza! (uzgodnione z opiekaczem) Na tak, mam nadzieję że teraz sobie lepiej poradzisz, wszystkie podpunkty na plus. RE: [Podanie] xdomax - Epi100plates - 03.07.2020 Po dłuższym namyśle postanowiłem dać Ci kolejną szansę, słyszałem że starasz się uzupełnić wiedzę której nie miałaś poprzednio. Napisz do mnie na DC kiedy będzie Ci pasowała rekrutacja [Podanie] xdomax - Epi100plates - 06.07.2020 |