[ZAMKNIĘTY] Podanie - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Podanie (/showthread.php?tid=11668) |
Podanie - Dominik Banasiak - 01.06.2020 1.Imięominik 2.Wiek:13,5 3.Nick w grze:Qyion 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft Lecraft: grałem na innym koncie wsm 2 lata na tym 2 dni 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 6/7 czasami 8 godz 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Facebook,discord 7.Komendy przydatne w roli Chatmod: na czacie to: /c off - wyłącza chat /c on - włącza chat /cc - czyści chat dla ludzi to: /warn {nick} {powód} - ostrzega gracza /kick {nick} {powód} - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /tempmute {nick} {powód} - wycisza gracza /sprawdz {nick} - sprawdza gracza /czysty {nick} - wypuszcza gracza 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: często jestem na serverze szczegulnie na SkyBlock lubie banowac chackerów bo nie lubie chackowania szybko bym sprawdzał ludzi troche ogarniam takie żeczy typu chatmod. 9.Coś o sobie: Mam na imie Dominik mam 13,5 w grudniu {11} mam 14 urodziłem sie w żarach mieszkałem w wiosce Tuplice aktualnie w Zielonej Górze{zg} moj dziadek choruję ale jest z nim dobrze 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?: nie 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : byłem Chatmod 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy: dwa razy byłem RE: Podanie na Administratora - Mateusz Szozda - 01.06.2020 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 13 lat 3. Nick w grze: Huio 4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft: 1,5 Miesiąca jakos tak. 5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwerowi: Jakos 2-6 H 6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Mam wszystkie programy z podanych w opisie. 7. Komendy przydatne w roli ChatMod: /cc - czyści chat /c on - włącza chat /c off - wyłącza chat /sprawdz (nick) - sprawdza gracza /czysty (nick) - wypuszcza gracza /mute (nick) (powód) - wycisza gracza /warn (nick) (powód) - ostrzega gracza /cmi (nick) (powód) - wyrzuca gracza z trybu creative /kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /ban (nick) (powód) - banuje gracza np za (Chety) /tempban (nick) (czas) (powód) - banuje gracza na określony czas 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko?: Bardzo lubię pomagać innym graczom sprawiać im radość w grze. I myśle ze dam sobie rade z jakąś rangą. Najbradziej bym chciał miec range Pomocnika lubie sprawdzac graczy jak mają cheaty np. na Trybie Gildia 9. Coś o sobie: Mam na imię: Mateusz mieszkam w Leżajsku lubie grac w Minecraft. 10. Czy masz sprawny mikrofo ?: Tak 11. Jaki minecraft posiadasz?: Nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft? Nie miałem takiej możliwosci dlatego teraz chcę sprubowac. 13. Czy byłem już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft?: Nie. Chciałbym byc administratorem na trybie : (Gildie) jeśli to możliwe jak nie to może by (SkyBlock) RE: Podanie - ᴊᴜᴜᴜᴋɪ - 01.06.2020 Huio, Podań nie piszemy pod podaniem innej osoby. Do tego inny dział ;p Co do podania Qyion: Pierwszy raz widze nick Mikro - Kiedy byłeś w adm na lc? Wiek - Pkt 8-9 - Rzadko widze na czacie Twoj nick Moja ocena to NIE RE: Podanie - zukosa_pl - 01.06.2020 up <Powody Jestem na Nie. RE: Podanie - _TheRealRafciu_ - 01.06.2020 Niestety źle zatytułowane odrzucone z bomby niestety :c ale tak to cienko na Nie. RE: Podanie - _Mqriczka - 02.06.2020 Podanie źle zatytułowane jest bezwarunkowo odrzucane . Btw. Wiek +/- ,,Przeważnie gram na skyblocku,, to po co piszesz podanie na creative? Nie udzielasz się - Aktywności brak - Podanie piszemy 2 tyg później od odrzucenia Podanie pisane na kolanie - Wszystko się zlewa - Komendy + Punkt 8 i 9 - Na NIE , napisz podanie 2tyg później udzielaj się , bądź aktywny , zapoznaj się z światem creative. RE: Podanie - iNarez - 02.06.2020 Zły tytuł. Zamykam |