[PRZYJĘTE] Natan2 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] Natan2 (/showthread.php?tid=11634) Strony:
1
2
|
Natan2 - Natan Nikiel - 29.05.2020 1.Imię : Natan 2.Wiek : 13,5 3.Nick w grze : Natan2 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft : 3 lata 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3/9H 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook i Discord 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : Komendy chatu: /c off - wyłącza chat /c on - włącza chat /cc - czyści chat Komendy Dla Graczy itp.: /warn {nick} {powód} - ostrzega gracza /kick {nick} {powód} - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /cmi {kick} {powód} - wyrzuca gracza z trybu creative /tempmute {nick} {powód} - wycisza gracza /sprawdz {nick} - sprawdza gracza /czysty {nick} - wypuszcza gracza 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ lubie pomagać innym i często się udzielam. Chciałbym spróbować czegoś nowego. Mniej więcej jestem ogarnięty (te zdanie jest bez sensu :p). Bardzo dobrze znam sie na komendach. Cały wolny czas spędzam na tym o to najlepszych serwerze minecraft. Ale w skrócie to lubie pomagać i udzielać sie na chacie. 9.Coś o sobie : Jestem Natan mam 13,5 lat w listopadzie mam 14. A dokładniej to urodziłem się na Śląsku w Zabrzu 17.11.2006r. Moi rodzice są po rozwodzie, lecz nie są aż tak pokłóceni. Ogólnie do szkoły chodzę w Rudzie Śląskiej tam gdzie mieszka mój tata, a w weekendy jeżdzę do mamy. Teraz przez tą sytuacje jestem u mamy bo mój tata pracuje, a moja mama rzuciła prace. Aktualnie mam 1 siostrę, 2 przyszywane siostry i 1 brata przyszywanego( tak wiem dużo ich). Chodzę do 7 klasy podstawówki i mam sie dobrze. Mam nadzieje że tyle wystarczy 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak, byłem KidModem 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety, nie byłem, ale chciałbym spróbować. RE: Natan2 - Wcale Nie Ja - 29.05.2020 Nie wiem czy to sie liczy tez z podaniem na Miniyt ale podania pisze sie 2tyg po odrzuceniu ;p RE: Natan2 - zukosa_pl - 29.05.2020 (29.05.2020, 09:03)Wcale Nie Ja napisał(a): Nie wiem czy to sie liczy tez z podaniem na Miniyt ale podania pisze sie 2tyg po odrzuceniu ;p^ Szczerze mówiąc też nie wiem. O podaniu: komendy + Aktywność - Czas który poświęcisz +/-(3 a 9 to spora rozbieżność) 8 i 9 + Jestem na Neutral RE: Natan2 - Mrozon - 29.05.2020 Jesteś aktywny + Pomagasz + Udzielasz się + Brak Skype - Komendy + No krótki troche ten 8 i 9 +/- Mikrofon + Doświadczenie + Na TAK RE: Natan2 - BlackNadYT - 29.05.2020 wiek + komendy + 8 i 9 +/- aktywność +/- udzielanie się + Jestem na Tak RE: Natan2 - DoVe_deVil - 29.05.2020 nigdzie cie jeszcze nie widzialam rozpisany punkt 8-9 +/- - brak skype + wiek + komendy narazie jestem na nie/neutral popraw aktywnosc bo cie nie widac powodzenia od Jagódki RE: Natan2 - _PawciX_ - 29.05.2020 Widzę cie czasami na chacie, mogl bys wiecej sie udzielac +/- punkt 8-9 +/- brak skype nie bede ocenial bo w kazdej chwili mozesz sobie zalozyc komendy + Mikrofon masz dobry bo pamietam jak spiewales tak wic na + czas jaki moglbys poswiecic na + Moja ocena to Neutral/Tak RE: Natan2 - _Mqriczka - 29.05.2020 Wiek ? Ile dokładnie , ale okej... +/- Czas + Średnio się udzielasz +/- Punkt 8 i 9 rozpisany + Komendy + Widać , że zależy ci Jestem Neutral/Tak Powodzenia RE: Natan2 - Normi - 29.05.2020 Skype niepotrzebny, a co podania piszę sie po 2tyg od odrzucenia poprzedniego. Neutral/tak. RE: Natan2 - Jakub Jaskulski - 29.05.2020 Nie dasz spokoju cnie? Wiek + Aktywność + Komendy + 8 i 9 +/- Dużo ci daje warnów nawet jak gadam z tobą na dc - Doświadczenie + Jestem Neutral z przechyleniem na tak |