[PRZYJĘTE] [podanie] HERMAN2137 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PRZYJĘTE] [podanie] HERMAN2137 (/showthread.php?tid=11625) Strony:
1
2
|
[podanie] HERMAN2137 - Wojtek Wojtasik - 28.05.2020 1.Imię : Wojtek 2.Wiek : 18 3.Nick w grze : HERMAN2137 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : luty 2020 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative -56:42 (ph HERMAN2137) 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : posiadam Discord i Fb 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //wand - przywołuje wanda //set id - zamienia określony obszar na dany blok //copy kopiuje obszar //paste wkleja obszar //undo cofa działanie wanda //redo odtwarza cofniete działanie wanda //walls (ID) - tworzy scianę dookoła //replace (ID) (ID) -zamienia zaznaczone bloki //cyl - tworzy pełne koło wokół //hcyl - tworzy puste koło wokół //sphere -tworzy kule wypełniona blokami //smooth - wygładza [b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowiso : ładnie buduje, mam dużo wolnego czasu, poznałem już większość ekipy budowniczych i myślę, że dobrze się z nimi dogadam[/b] [b]9.Coś o sobie: Jak już pisałem, mam na imię Wojtek mam 18 lat, trenuję siatkówkę i hobbistycznie gram też w koszykówke lubię jeździć na rowerze. W minecrafta gram około 8 lat. [/b] 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpreium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie 13.Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft Lecraft? nie Pozdrawiam, Herman RE: [podanie] HERMAN2137 - kplay12345 - 28.05.2020 miły sympatyczny gracz, pięknie buduje, dobrze się sprawuje, wiek i doświadczenie jak najbardziej na +. Jestem na TAK! RE: [podanie] HERMAN2137 - Natan Nikiel - 28.05.2020 ELO ELO WIEK DUŻY + Fajna dzialka + komendy + 8 i 9 - Jestem na TAK Ps. pozdrawiam teamowiczów 2137 RE: [podanie] HERMAN2137 - BlackNadYT - 28.05.2020 Elo elo wbiia Black Wiek + Komendy + 9 i 8 mało rozpisane -/+ Zlewa się - na dzialcze jest ładna budowla + Jestem na Tak RE: [podanie] HERMAN2137 - FaXTeR - 28.05.2020 No co mam powiedzieć działkę ma ładną mi też pomagał budować jak dla mnie przydała by się taka osoba w ekipie budowniczych RE: [podanie] HERMAN2137 - Normi - 28.05.2020 Dzialka ladna nawet, mocnego wrażenia nie robi. Neutral/tak powody są wyżej. RE: [podanie] HERMAN2137 - zukosa_pl - 28.05.2020 W sumie nic dodać, nic ująć. Wszystko jest up Moja opinia : TAK ^^ RE: [podanie] HERMAN2137 - Winnetou - 28.05.2020 Powody up Neutral/Tak Powodzonka :3 RE: [podanie] HERMAN2137 - Wcale Nie Ja - 28.05.2020 Pierwszy raz widze nick Doświadczenie - Pkt 8 i 9 +/- Dzialki nie ocenię Podanie sie zlewa Komendy oke Jezu glupia jestem Ocenka neutral RE: [podanie] HERMAN2137 - RedoPl - 28.05.2020 Przyjęty napisz mi na pw kiedy pasuje ci termin na rekrutacje ustną |