[PRZYJĘTE] YoungerStachu88 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] YoungerStachu88 (/showthread.php?tid=11412) Strony:
1
2
|
YoungerStachu88 - YoungerStachu Stachu - 07.05.2020 1.Imię :Staś
2.Wiek :16,5
3.Nick w grze :YoungerStachu88
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :od września 2019
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : w tygodniu 2-3 godziny a w weekend do 3-4 (gram głównie wieczorem)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :mam facebook'a.discord'a.a skype mogę założyć w każdej chwili
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
[b]/c off - wyłącza chat
[/b] /c on - włącza chat /cc - czyści chat .: /warn [nick] [powód] – daje graczowi ostrzeżenie /kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft /cmi [kick] [powód] - wyrzuca gracza z trybu [b]/tempmute [nick] [powód] [czas] - wycisza gracza za określony powód na podany czas[/b] 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Ponieważ mam doświadczenie,od kilku miesięcy jest to moje główne marzenie,chciałem spróbować czegoś nowego,jestem aktywny szczególnie tak w godzinach wieczornych,nie lubię się kłócić, pomyślnie rozwiązuje konflikty [gdyby takie na serwerze minecraft były]
9.Coś o sobie :
[b]Nazywam się Staś,od 2 lat pod ksywką YoungerStachu,jest to ksywka z YouTube’a od 2 lat nagrywam piosenki,chodzę do technikum realizacji nagłośnień,interesuję się muzyką [rap], obecnie robię własne stanowisko gamingowe.Mam rodzinkę kotów bo jest ich 7+ ‘’mama kot’’ jest w ciąży więc nie wiadomo ile będzie w tym roku.Mam też psa,lubię z nim wychodzić na spacery,lubię też bawić się z kotami i grać w minecraft.Lubię też pomagać innym i oglądać filmy (najczęściej horrory albo o samolotach lub o policji)[/b]
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
mam premium ale na serwerze minecraft gram na nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak,byłem w administracji na kilku mniejszych serwerach
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Nie miałem takiej okazji
[b]P.s gdyby były jakieś błędy albo dodatkowe litery to wina mojej NOWEJ klawiatury która mi usunęła trzykrotnie stronę z podaniem xD [jeszcze jej nie ogarniam :/][/b]
RE: YoungerStachu88 - Winnetou - 07.05.2020 Hey! Widziałem cię tylko kilka razy na serwerze minecraft co dla mnie jest - Na czacie także cię nie widzę, wychodzi to na - Podanie to jest kolorowanka - Wiek na + Punkt 8,9 na + Jak narazie moja ocena to NEUTRAL z malutkim przechyleniem na NIE Powodzenia ! RE: YoungerStachu88 - YoukiZfona - 07.05.2020 Wiek + Komendy + Pkt 8 i 9 + Dużo się udzielasz Pomagasz Widzę, iż sie starasz Podanie fajne, ładne Jestem na TAK powodzonka :3 RE: YoungerStachu88 - Mrozon - 08.05.2020 Na nie Powody u Winnetou RE: YoungerStachu88 - _ItzPuszekk - 08.05.2020 na nie up RE: YoungerStachu88 - Aleksandra - 08.05.2020 OGROMNE TAK *Na serwerze minecraft*
RE: YoungerStachu88 - Wiktoria Napierała - 08.05.2020 zacznijmy od tego, że twoim zdaniem zwrócenie ci uwagi odbierasz jako kłótnie, rozumiem że nie można ci zwrócić uwagi ? Na chacie pisałeś o alkoholu, że zabrałeś go rodzicom. Jak dla mnie lekka przesada. udzielasz się i to prawda, ale nie za dużo, jak coś piszesz to ... chyba nie muszę 2 raz wspominać. zobacz co się stało "[b]" RE: YoungerStachu88 - Mrozon - 08.05.2020 (08.05.2020, 08:46)Wiktoria Napierała napisał(a): zacznijmy od tego, że twoim zdaniem zwrócenie ci uwagi odbierasz jako kłótnie, rozumiem że nie można ci zwrócić uwagi ? oj tak wiki oj tak +1 RE: YoungerStachu88 - Yondix - 08.05.2020 Na Nie powody wyżej ^ RE: YoungerStachu88 - Normi - 09.05.2020 Jestem na TAK Byczqu. |