[ODRZUCONE]Sergio_Ramirez - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE]Sergio_Ramirez (/showthread.php?tid=11273) Strony:
1
2
|
[ODRZUCONE]Sergio_Ramirez - Sergio_czyli_stan_umysłu - 26.04.2020 1.Imię : Piotr 2.Wiek : 12 lat 3.Nick w grze : Sergio_Ramirez 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft : miałem chwilową przerwę ale jakoś od 11 miesięcy 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : /p h Sergio_Remirez 1 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : posiadam discord oraz Facebooka 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : komendy wand'a: //wand - daje magiczną różdżkę (drewnianą siekierkę) //set - na zaznaczonym terenie generuje bloki które wpisaliśmy //walls (blok) - robi ścianę wokół zaznaczonego terenu //center - wyznacza środek zaznaczanego terenu //faces tworzy ściany, podłogę i sufit //naturalize (blok bądź id bloku) - unaturalnia teren //smooth - wyrównuje teren //forest (rodzaj lasu) - tworzy las w zaznaczonym terenie //replace - zamienia dany blok na inny który wpisaliśmy //pos 1 - ustawia pozycje 1, //pos 2 - ustawia pozycje 2 //hpos 1 - ustawia pozycje 1 tam gdzie patrzymy, //hpos 2 - ustawia pozycje 2 tam gdzie patrzymy //chunk - zaznacza chunk na którym się znajdujemy //expand - powiększa znaczenie w dany kierunek //expand vert - powiększa znaczenie o max kratek do góry w pionie ( od poziomy 1 do 255) //outset (ilość) - powiększa znaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę //count (blok bądź id bloku) - wyświetla się ile danego bloku jest w zaznaczonym regionie //undo - cofa komendę //redo - cofa undo //copy - kopiuje do schowka zaznaczony teren/budowle //cut - wycina teren/budowle i kopiuje ją do schowka //paste - wkleja daną budowle z schowka //clearclipboard - czyści schowek //fill - wypełnia dziurę //br height (od 1 do 5) - tworzy górę po kliknięciu LPM lub RPM /br cliff ( od 1 do 5) - wyrównuje teren z danego wzniesienia //br lower (kształt i wielkość) - tworzy dziurę o danych wymiarach //br sphere (blok z którego chcemy kulę oraz wielkość) - tworzy daną kulę //br clipboard - służy do wklejania małych rzeczy z schowka //br gravity - ściąga blok który lewituje na ziemię ( działa jak grawitacja) //br cylinder ( id bloki i od 1 do 5) - tworzy cylinder o danych rozmiarach //br smooth (od 1 do 5) - tworzy pędzel do równania terenu o danych wymiarach //br rise (kształt i wielkość) - to też do gór I TAKIE TAM KOMENDY 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : po opinii ludzi którzy oceniali moją działkę wynosi się to że niby ładnie buduje chociaż dopiero się uczę i mam duże ambicje do minecrafta oraz budowania 9.Coś o sobie : mam na imię Piotrek lubię grać w minecrafta na serwerze minecraft minecraft lecraft.pl bardzo lubię ten serwer, szczególnie 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak mam posiadam 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : non-premium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nie nie byłem 13.Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : nie byłem ale liczę że będę ps. tak wklejiłem to podanie od siebie co wcześniej napisałem ponieważ tylko działka była mało rozbudowana teraz myślę że się poprawiłem RE: podanie na budowniczego Sergio_Ramirez - Normi - 27.04.2020 Zły tytuł - bezwarunkowo odrzucanie podania. RE: podanie na budowniczego Sergio_Ramirez - Lexyy2115 - 27.04.2020 No nieee sergio (( Podanie nie zatytułowane [PODANIE] NICK jest bezwarunkowo odrzucane. RE: podanie na budowniczego Sergio_Ramirez - Normi - 27.04.2020 Nie udzielaj sie tu pod swoim podaniem i sie nie da. RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - RedoPl - 27.04.2020 Wszystko sie da RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - NatQaa - 27.04.2020 Działka trochę pusta. I ogólnie taka średnia według mnie. Komendy git ale i tak będą sprawdzane czy umiesz ich używać. Wiek +/- Neutral/Nie. RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - Youki__ - 30.04.2020 Neutral Powody u Natki RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - Willti - 30.04.2020 Działka średnia, jak dla mnie za mało na buda, Na NIE. RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - AxeluseQ - 01.05.2020 Średniawa ta działka, dopracuj ją, dodaj więcej detali Na NIE chodź bym poczekał z decyzją RE: [Podanie]Sergio_Ramirez - xPuszek231 - 01.05.2020 neutral |