[PRZYJĘTE] [Podanie] Ramirisan - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [PRZYJĘTE] [Podanie] Ramirisan (/showthread.php?tid=11235) Strony:
1
2
|
[Podanie] Ramirisan - Ramirisan - 24.04.2020 Budowniczy 1. Imię: Nika 2. Wiek: 13 3. Nick w grze: Ramirisan 4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: ok. Roku może nawet 2 lat 5. Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative ID: 51;-16 6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam Disccorda i Facebooka 7. Komendy przydatne w roli Budowniczego : //replace - zamnienia zaznaczony teren, //hsphere - tworzy pustą kule, //sphere -tworzy pełną kule, //cyl - pełny okręg, //hcyl - pusty okręg, //undo - cofa stworzoną rzecz, //redo - przywraca stworzoną budowle ( po użyciu //undo), //br sphere - tworzy kule za pomocą np. kilofa, //br smooth - wygładza teren za pomocą np. łopaty, //wand - siekierka do zaznaczania terenu, //set - stawia bloki na zaznaczonym terenie, //copy - kopiuje teren, //paste -wkleje to co wczesniej zostało skopiowane. Znam więcej komend, ale mam nadzieję że tyle wystarczy. 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myśle, że dobrze buduje i chciałabym to do czegoś wykorzystać I ogółem być jedną z was xD 9. Coś o sobie: Moim największym i chyba jednym talentem jest rysownie malowanie w wszystko z tym związane. W domu mieszkam z rodzicami. Mam też 3 koty. Lubie poznawać nowych ludzi np. 2-3 lata temu poprzez Mc poznałam moją koleżanke z którą kontak mam do dziś Moje słabe strony to wrażliwośc i wstydliwośc ale to chyba normale. Najbardziej nie lubie Filmów horror, zazwyczaj oglądam filmy animowane. Kiedy zaczął się czas wolny potrafie nie spać do 3 a nawet 6 rano xD No to chyba tyle 10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?: Tak 11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: PREMIUM 12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie 13. Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety nie ale próbowałam się dostać. RE: [Podanie] Ramirisan - NatQaa - 24.04.2020 Na działce bym coś jeszcze dodała bo troszkę pusto. Ten smok jest git. Komendy i tak będą sprawdzane. Punkt 9 spoko 8 rozpisany trochę gorzej. Neutral. RE: [Podanie] Ramirisan - MineFaks - 24.04.2020 Widziałem działkę.. Lekko pusta, i zrobiona na łatwiznę w pośpiechu, dam przykład zamknięte tunele Komendy będą weryfikowane Tyle ode mnie.. Neutral RE: [Podanie] Ramirisan - Normi - 24.04.2020 Neutral. powody sa moje jak powyzej zostaly napisane. RE: [Podanie] Ramirisan - Sashan - 25.04.2020 Troche pusto na działce, dodałabym coś Komendy i tak będą sprawdzane Ogółem jest okej Neutral RE: [Podanie] Ramirisan - _Mqriczka - 25.04.2020 Cześć na działce troszke pusto dodaj cos tam ogolnie spoko wiecej up Neutral RE: [Podanie] Ramirisan - Youki__ - 25.04.2020 Dzialka słaba i pusta, smok dziwnie wykonany Wiek +/- Wydaje mi sie ze na poprzednim podaniu pisalas ze masz 14 lat... Pkt 8 i 9 +/- Brak doświadczenia Moja ocena to NEUTRAL z przychyleniem na NIE Pozdrawiam ~y RE: [Podanie] Ramirisan - Assuiki - 26.04.2020 widziałam działkę i myślę że neutral. Nic wybitnego ani nic super złego. Komendi git wiec no. RE: [Podanie] Ramirisan - Willti - 27.04.2020 szanuję za pomysł ale działka trochę pusta :/, Neutral. RE: [Podanie] Ramirisan - Maatev_ - 04.05.2020 Działeczka fajnaa Na tak |