[ODRZUCONE] [PODANIE] Frytownica - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [PODANIE] Frytownica (/showthread.php?tid=11160) Strony:
1
2
|
[PODANIE] Frytownica - Frytownica - 21.04.2020 1.Jędrzej 2.16 3.Frytownica 4.Miesiąc 5.ok 14 h 6.wszystkie 3 (facebook discord skype) 7. /c on - Chat on /c off - Chat off /cc - Wyczyszcza chat. warn [Gracz] [Powód] - daje ostrzezenie graczowi /kick [Gracz] [Powód]- kickuje z serwera minecraft głównego /cmi kick [Gracz] [Powód] - kickuje z trybu. /tempmute [Gracz] [ Czas] [Powód] - Wycisza gracza na podany czas /unmute [Gracz] - Odcisza gracza /sprawdz [Gracz] - Teleportuje gracza do miesjca sprawdzania /czysty [Gracz] - Po sprawdzeniu gracza, jeżeli jest czysty wraca na spawn. 8. Z minecraftem mam styczność od 7 lat, ogarniam ortografie , doświadczenie choć nie z tego serwera minecraft ale mam , czasu dziennie mam bardzo dużo , lubię rozmawiać z ludźmi w interncie więc pisanie z graczami nie będzie robiło problemu 9. Nie wiem czy to chodzi o taki opis ale no jestem w kadrze wielkopolski w kolarstwie górskim/xc , biegam , pływam , jestem też aktywny na facebooku mam stronkę i 2 duże grupy . W minecrafta dziennie gram około 10 h 10.Tak 11.Premium 12.Tak 13.Nie PODANIE NIE ZATYTUŁOWANE [Podanie] NICK jest bezwarunkowo odrzucane. PROŚBA O SPRAWDZENIE PODANIA = BEZWARUNKOWE ODRZUCENIE Drugie podanie można napisać po 2 tygodniach po jego odrzuceniu (tyczy się całego serwera minecraft minecraft LC). Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2020, 17:09 przez Hoobyt121056. RE: [PODANIE] Frytownica - Normi - 21.04.2020 XDDDDDDD Brak pytan. 8 i 9 malo rozpisane. Wgl nie udzielasz sie na chacie, do tego malo aktywnosc masz i dzisiaj sie pojawiles dopiero na hasie. Zdecydowanie NIE.. RE: [PODANIE] Frytownica - Darknessiaa - 21.04.2020 Na nie, powody u Normiego. RE: [PODANIE] Frytownica - Willti - 21.04.2020 Na nie, powody wyżej. RE: [PODANIE] Frytownica - R_A_P_E_R - 21.04.2020 Podanie ubogie, ale widziałem pare razy ze pomagałeś na HAS’ie. Przynajmniej się starałeś Ale według mnie troszkę za mało pomocy płynie z Twojej strony. O wiele za mało. Postaraj się więcej po pomagać a wtedy być może coś z ciebie będzie. Aktualnie kolego jestem na NIE. RE: [PODANIE] Frytownica - Normi - 22.04.2020 (21.04.2020, 20:56)Nalien napisał(a):Nie udzielaj sie pod swoim podaniem. A jezeli tak odważny jestes mówić to zapraszam na dsc lub na hasie. Jak masz tak zachowywać sie to raczej sie nie dostaniesz. I wstyd dla Ciebie, ze to napisałeś akurat gdy podanie tu złożyłeś.(21.04.2020, 15:45)Normi napisał(a): XDDDDDDD RE: [PODANIE] Frytownica - R_A_P_E_R - 22.04.2020 (22.04.2020, 00:29)Normi napisał(a):(21.04.2020, 20:56)Nalien napisał(a):Nie udzielaj sie pod swoim podaniem. A jezeli tak odważny jestes mówić to zapraszam na dsc lub na hasie. Jak masz tak zachowywać sie to raczej sie nie dostaniesz. I wstyd dla Ciebie, ze to napisałeś akurat gdy podanie tu złożyłeś.(21.04.2020, 15:45)Normi napisał(a): XDDDDDDD ??? Przecież to jest inny typ/osoba, wiec co Ty? Piłeś? RE: [PODANIE] Frytownica - Normi - 22.04.2020 (22.04.2020, 09:16)Nalien napisał(a):Kurna rzeczywiście. XDDDD(22.04.2020, 00:29)Normi napisał(a):(21.04.2020, 20:56)Nalien napisał(a):Nie udzielaj sie pod swoim podaniem. A jezeli tak odważny jestes mówić to zapraszam na dsc lub na hasie. Jak masz tak zachowywać sie to raczej sie nie dostaniesz. I wstyd dla Ciebie, ze to napisałeś akurat gdy podanie tu złożyłeś.(21.04.2020, 15:45)Normi napisał(a): XDDDDDDD Przepraszam za moj błąd, jednak zasypialem. Ty jestes tępym nie powiem kim ośle. RE: [PODANIE] Frytownica - xNayliax - 23.04.2020 +wiek -słabe podanie robione na szybko -mała aktywność -pkt 8 i 9 -brak doświadczenia -zero pomocy Na nie. RE: [PODANIE] Frytownica - Louellay - 25.04.2020 Generalnie to na nie, nie będę się nawet produkował wypisując minusy, bo wszyscy to zrobili. |