[PRZYJĘTE] iLoveDeath - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] iLoveDeath (/showthread.php?tid=11152) Strony:
1
2
|
iLoveDeath - IloveDeath - 20.04.2020 1.Imię : Łukasz 2.Wiek : 19 3.Nick w grze : iLoveDeath 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : nw , jakos od kwietnia marca 2019 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3/4 g 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : ts , skype , fb , discord 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : -/c off - blokuje chat -/c on - odblokowuje chat -/cc czyści chat -/cmi kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza z trybu bez cmi wyrzuca do listy serverów -/tempmute [nick] [czas] [powód] - blokuje możliwosc pisania na określony przez nas czas -/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :[b]Jestem Aktywny opanowany , nie działam lekko myślnie , przy nakładaniu kary kieruje się zdrowym rozsądkiem a nie pustymi zasadami . Podczas Sporu wysłuchuje obu Stron i staram się to rozwiązać jak najlepiej dla nich . na serwerze minecraft minecraft nie jestem dosyć aktywnym graczem (Zwyczajnie nie mam co robić) ale sytuacja diametralnie się zmieni kiedy otrzymam jakieś zdanie w tym przypadku Chatmodowanie (xd) będę się wtedy starał wykonać moje zadanie jak najlepiej . ostatnimi czasy starałem się poprawić aktywność jak i udzielanie się na czacie ale przez nieciekawą syt w szkole czasu mialem bardzo mało[/b] 9.Coś o sobie :[b]Jestem 19 letnich chłopakiem z woj Podlaskiego chodzę do zawodówki kierunek budowlanka , interesuje się motoryzacją piłką nożną oraz spotkaniami ze znajomymi , na codzień Gram w gry Miedzy innymi mc ale znajdę tez czas na obowiązki .[/b] 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? 1 raz cv (creative) ( z góry mówię , punkty 8,9 skopiowalem z mojego starego podania przez te 2 tygodnie dużo się nie zmienilem : ) ) RE: iLoveDeath - Esu - 20.04.2020 Wszystko dobrze i okey Tylko jeszcze za mało Cię widzę na trybie Natural/tak Zatem powodzenia RE: iLoveDeath - YoungCossack - 20.04.2020 No nie wiem Nie pomagasz Nie udzielasz się Jak to poprawisz będę na Tak. RE: iLoveDeath - Krvl_Uhc_Player - 20.04.2020 Byłeś kiedyś w administracji znam cię, jesteś pomocny wiek + Na TAK RE: iLoveDeath - Normi - 21.04.2020 Chłopie XDDD. Ty wyzywasz na chacie jak to bywa gdy ktoś przyczepi sie do Ciebie i przeklinac zaczynasz. W dodatku najlepszy w adm nie byłeś, bo odwalałeś. W dodatku nie udzielasz sie, mało aktywny jestes i ty powrót do adm? Zapomnij. Tak nagle se wrócisz I dostaniesz? Zdecydowanie NIE. RE: iLoveDeath - Scoobany_ - 21.04.2020 Netral/TAK RE: iLoveDeath - IloveDeath - 21.04.2020 (21.04.2020, 00:27)Normi napisał(a): Chłopie XDDD. Ty wyzywasz na chacie jak to bywa gdy ktoś przyczepi sie do Ciebie i przeklinac zaczynasz. W dodatku najlepszy w adm nie byłeś, bo odwalałeś. W dodatku nie udzielasz sie, mało aktywny jestes i ty powrót do adm? Zapomnij. Tak nagle se wrócisz I dostaniesz? Zdecydowanie NIE.nie masz nic do gadania w kwestni mojego powrotu do adm , a wracając do tego wyzywania chyba nigdy nie widzialeś normalnej kłótni to ze z kimś dyskutuje nie znaczy ze odrazu gardze kimś wyzywam i przeklinam tak jak ty to robileś , gadasz na mnie ? ze nie bylem najlepszy? no pochwal się jaki ty byleś ; bo mi się wydaje ze przykładem nie świeciłeś i pozatym byłem tylko 3 dni w adm nie mialem okazji się wykazać . wywalili cie z adm to odrazu odpalił ci się tryb walić wszystich adm i graczy RE: iLoveDeath - _Yoko_ - 21.04.2020 Ogólnie pięknie wszystko napisane Wiek na tak aczkolwiek dalej ten sam problem ... aktywność popraw ja i spróbuj za 2 tygodnie jeżeli rekru będzie on. Jestem na neutral z przechyleniem na NIE. RE: iLoveDeath - Hipokryzja - 21.04.2020 Jak zwykle ten Normi tak gada xD. Na tak RE: iLoveDeath - polishgirlgame - 21.04.2020 Na nie powody u normiegoo |