LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft
[ZAMKNIĘTY] xRandySword - Wersja do druku

+- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft)
+-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Odwołanie od kary (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] xRandySword (/showthread.php?tid=11063)

xRandySword - LandroOspite - 12.04.2020

1.Nick: xRandySword (forum)

2.Powód: Pan ci się skończył, znowu odwalasz. Panu już podziękujemy.

3.Czas jaki pozostał do końca kary: Do 21.03.2021

4.Nick Administratora, który nadał karę: Nie pisze

5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę: Dobra, zrobiłem głupio pisząc te wątki czy posty krytykujące administracje (głównie platesa) ale żałuję i liczę na 2 szansę gdyż nie będę już tak odwalał.

6.Dowody, jeżeli takowe posiadasz:

RE: xRandySword - Darknessiaa - 12.04.2020

Oczekujesz na drugą szansę? Nie wiem jaką średnią masz z matematyki ale domyślam się, że słabą. Tych szans dostawałeś tyle, że można w pierwiastkach liczyć.

Ciągle żałujesz ale w kółko robisz to samo. Kojarzysz ,może powiedzenie: "Więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję poprawę?" W tym przypadku tej poprawy nie widać. Odwalasz, krytykujesz i wyśmiewasz się a później na coś liczysz z naszej strony? Jest to co najmniej żenujące i dziecinne. Przeciw UB.
Ogólnie to bana nadal ci Maatev_

RE: xRandySword - Normi - 12.04.2020

Przeciw UB. Robisz sobie tylko zamieszanie Na serwerze minecraft I podlizujesz sie tylko, w dodatku Pokazujesz, ze jestes taki odwazny, a potem do nas przychodzisz, ze chcesz unbana. Przemyśl to co robisz tera. Graj normalnie.

RE: xRandySword - Willti - 12.04.2020

Na 2 szansę? Miałeś już ich z 6, Wiecznie odwalasz i krytykujesz administrację, knujesz żeby się nas pozbyć. I ty liczysz na "2 szansę?". PRZECIW UB.

RE: xRandySword - LandroOspite - 12.04.2020

(12.04.2020, 13:01)Darknessiaa napisał(a): Oczekujesz na drugą szansę? Nie wiem jaką średnią masz z matematyki ale domyślam się, że słabą. Tych szans dostawałeś tyle, że można w pierwiastkach liczyć.

Ciągle żałujesz ale w kółko robisz to samo. Kojarzysz ,może powiedzenie: "Więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję poprawę?" W tym przypadku tej poprawy nie widać. Odwalasz, krytykujesz i wyśmiewasz się a później na coś liczysz z naszej strony? Jest to co najmniej żenujące i dziecinne.  Przeciw UB.
Ogólnie to bana nadal ci Maatev_
Darknessia na twój temat chętnie bym coś powiedział ale szkoda mi gadać. Do reszty głównie epiego przyczepiłem się tak naprawdę bez powodu no i żałuję ale nie rozumiem Darknessia ile miałem tych szans ? Xd ? Wiesz Mathev dał mi szansę i dał UB na dsc i jakoś nie odwalam więc czmeu nie miałbym też tutaj dostać...

RE: xRandySword - Esu - 12.04.2020

Najlepiej nie wracaj tu widocznie nikt Cię tu nie chce
Tym bardziej że tobie się tu nie podoba
Idź i nie wracaj

RE: xRandySword - LandroOspite - 12.04.2020

(12.04.2020, 14:14)Esu napisał(a): Najlepiej nie wracaj tu widocznie nikt Cię tu nie chce
Tym bardziej że tobie się tu nie podoba
Idź i nie wracaj

Kolejny xD Tym razem ten co tyłek liże pierw tam potem tu xdd...

RE: xRandySword - Youki__ - 12.04.2020

Jezu... Do 2021?
Moglibyście chociaz skrócić tą karę..

RE: xRandySword - Lexyy2115 - 12.04.2020

Nic czlowiekowi nie wychodzi tak dobrze jak odpoczynek.
Twoich odwołan i szans było wiele..
Przeciw ub lub skróceniem go

RE: xRandySword - xR4Z3R - 12.04.2020

Nie ma czegoś takiego jak druga szansa. Karę dostaje się po stwierdzeniu jaki czas będzie odpowiedni. Odwalales, dostałeś bana

obraz