[ODRZUCONE] Oliwka2005 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] Oliwka2005 (/showthread.php?tid=10959) Strony:
1
2
|
Oliwka2005 - Oliwka2005 - 03.04.2020 1.Imię :Oliwia 2.Wiek :15 3.Nick w grze :Oliwka2005 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :1rok 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :3-11godziny 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Wszystkie podane 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /tempmute <nick> <czas> <powód> /c off/on /warn <nick> <powód> /cmi kick <nick> <powód> /cc /kick <nick> <powód> 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Jestem osobą kreatywna,miła oraz sprawiedliwą uwielbiam pomagać różnym osobą jak i wyjaśnić konflikty,staram być sie aktywna na czacie,cechuje sie odpowiedzialnością.Umiem doradzać graczą jak i wyższym rangą.Bardzo chce pomagać ludziom,jestem osobą ogarniętą i nie przekupną,jestem osobą stanowczą i spokojną cieżko mn wyprowadzić z równowagi,myślę że mam doświadczenie bo miałam być już okazje (ChatMod),myślę że jak najbardziej przydam się i nadam na byciem(ChatMod). 9.Coś o sobie :Mam na imię Oliwia mam 15 lat moim hobby jest sport jak i atletyka.Lubię pomagać ludziom trenuje Sztuki Walki (JUDO)w których odnoszę duże sukcesy w zawodach narodowych jak i krajowych.jestem miła osobą i staram się żyć pełnią życia.mam dwa psy i myszoskoczka bardzo lubię pielegnować moje zwierzaczki.lubie spotykać sie z znajomymi jak i zawierać nowe przyjaźnie jestem osobą nteligentną i rozważną.Zanim coś zrobie pomyśle 4 razy.Mam zasade w życiu bym nierobi komuś co komuś nie miłe.Gdy nie mam z kim Gadać na dsc lub mes czuję sie bardzo smutna jak i samotna.Mam kochając mn rodzinne mam brata i siostrę.uwielbiam porządek.Często używam zwrotów grzecznościowych. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NonPremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji w innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Miałam taką możliwość z której skorzystałam 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: niestety nie miałam takiej możliwości.ale bardzo chcę spróbow Pozdrawiam,proszę o pozytywne rozpatrzenie tej wiadomości RE: Oliwka2005 - Youki__ - 03.04.2020 Komendy nie wyjasnione Pierwszy raz widzę nick Malo sie udzielasz Komendy mogą byc skopiowane ale nie jestem pewna 11 godzin? Haha... Jestes malo aktywna Widocznie jak grasz rok, musialas miec przerwę poniewaz widac Cie na serwie od wczoraj XDD Na NIE RE: Oliwka2005 - bogusiaskladnik@gmail.com - 03.04.2020 (03.04.2020, 16:44)Youki__ napisał(a): Komendy nie wyjasnione szkoda że ty nie miałas komend skopiowanych RE: Oliwka2005 - gabka_alien - 03.04.2020 Jest mega masz fajne ambicje WIEK + komendy + Ale na czacie widać cie od wczoraj a i tak jestem na TAK RE: Oliwka2005 - Normi - 03.04.2020 Zdecydowanie NIE. Powody sa u Youki. RE: Oliwka2005 - YoungCossack - 03.04.2020 Na nie RE: Oliwka2005 - bogusiaskladnik@gmail.com - 03.04.2020 (03.04.2020, 17:37)YoungCossack napisał(a):mam prawo(03.04.2020, 16:48)bogusiaskladnik@gmail.com napisał(a):Nie wypowiadaj się pod podaniem.(03.04.2020, 16:44)Youki__ napisał(a): Komendy nie wyjasnione RE: Oliwka2005 - _Mqriczka - 03.04.2020 Okej zaczynamy ! -wiek + -komendy +/- mogłaś je rozpisać co robią -na serwerze minecraft widze cię od wczoraj - -nie jesteś aktywna na czacie - -11 godzin? w snie -czas + -pierwszy raz widze nick - -koleżaneczka wypowiada sie pod podaniem -punkty 8 i 9 rozpisane + -podanie [zdania] kopiowane z mojego podanie za co jest wielki ------- -komendy pewnie tez od kogos przepisywalas Oki to tak : Jestem na : NIE Za 2 tygodnie napisz podanie i sie wiecej udzielaj moze ciebie wezmą Pozdrawiam Marika :33 ChatMod RE: Oliwka2005 - Normi - 03.04.2020 (03.04.2020, 17:41)bogusiaskladnik@gmail.com napisał(a):Nie masz I kurde skoncz posty nabijać, iż konserwacje prowadzisz tu wiesz.(03.04.2020, 17:37)YoungCossack napisał(a):mam prawo(03.04.2020, 16:48)bogusiaskladnik@gmail.com napisał(a):Nie wypowiadaj się pod podaniem.(03.04.2020, 16:44)Youki__ napisał(a): Komendy nie wyjasnione RE: Oliwka2005 - Assuiki - 03.04.2020 na NIE. Ciagle afczysz Nie pomagasz Nie udzielasz się Masz mala aktywność. |