[ODRZUCONE] [Podanie] Lolicorn - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] Lolicorn (/showthread.php?tid=10895) Strony:
1
2
|
[Podanie] Lolicorn - Angelisia - 30.03.2020 1.Imię :
Angelika
2.Wiek :
19
3.Nick w grze :
Lolicorn
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft :
6 miesiecy z przerwami
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :
Creative, -6:34 , /ph Lolicorn 1
6.czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Ts, Discord, Fb
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :
[i]/[/i][i]/wand - przywołuje narzędzie[/i]
//undo - cofa
//set [id] zamienia na inne bloki lub //set 0 usuwa je //walls [id] - tworzy ściane wokół zaznaczenia //replace [id] [id] - zmienia bloki z innych na inne //flip [kierunek] - Obraca zaznaczenie w stronę w którą się patrzysz //copy - kopiuje //paste - wkleja //rotate [stopnie] - obraca o wybraną ilość stopni //hsphere [id] [wielkość] - tworzy pustą kule [i]//sphere [id] [wielkość] - tworzy pełną kule[/i] //hcyl [id] [promień] [wysokość] - tworzy pusty cylinder [i]//cyl [id] [promień] [wysokość] - tworzy pełny cylinder[/i] //br sphere [id] [wielkość] - włącza pędzel, który tworzy pełną kule /none - wyłacza pędzel //br smooth [wielkość] - włacza pędzel wygładzający //redo - przywraca cofnięcie //smooth - wygładza zaznaczony teren //pyramid [id] [wielkość] - tworzy piramide pełną w środku [i]//size - sprawdza wielkość zaznaczonego terenu[/i] 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Sprawie, że ten serwer rozkwitnie moimi budowlami, oraz wprowadzę miła atmosferę miedzy administracja i graczami.
9.Coś o sobie :
Uczęszczam do 3 klasy technikum, profil grafika komputerowego. Dużo swojego wolnego czasu poświęcam na rysowaniu oraz przeróżnych grach. Lubie również oglądać anime i czytać mangi. Z charakteru jestem miłą osoba i bardzo wrażliwą, dlatego próbuję unikać wszelkich kłótni. Uwielbiam opiekować się zwierzątkami, w moim pokoju znajduje się Owczarek Podhalański i Agama Brotada oraz 3 male szczeniaczki rasy maltańczyków.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem ekipy Budowniczych na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
tak
13.Czy byłeś/aś już w ekipie Budowniczych na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie, ale byłam już jednym z członków administracji na tym trybie.
RE: [Podanie] Lolicorn - Usterk_a - 30.03.2020 Wiek - + Programy - + Komendy - + Jestem na tak! RE: [Podanie] Lolicorn - Youki__ - 30.03.2020 Pierwszy raz widzę nick Malo rozpisany punkt 8 i 9 Wydaje mi się, że komendy skopiowane... *mogę się mylić ale ten układ... Gdzieś już widziałam* Działka słaba, to "drzewo" niezbyt mi sie podoba (nie bierz sobie mojej opinii do serca TvT) Neutral z przychyleniem na NIE RE: [Podanie] Lolicorn - Normi - 30.03.2020 Neutral. RE: [Podanie] Lolicorn - Esu - 30.03.2020 Na nie
działka bardzo nie estetyczna
może i znasz komendy we ale nie widać byś potrafiła się nimi dobrze posługiwać
RE: [Podanie] Lolicorn - IgorosPL - 30.03.2020 Na NIE. Powody u Youki__ RE: [Podanie] Lolicorn - NatQaa - 31.03.2020 Na nie powody up. RE: [Podanie] Lolicorn - YoungCossack - 31.03.2020 Neutral. RE: [Podanie] Lolicorn - Assuiki - 31.03.2020 Neutral, więcej up RE: [Podanie] Lolicorn - Esu - 01.04.2020 Czy ktoś widział ta działkę czy piszecie o tak o bo podanie spoko ??? |