[ODRZUCONE] 117ms_ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE] 117ms_ (/showthread.php?tid=10624) Strony:
1
2
|
[ODRZUCONE] 117ms_ - 117ms_ - 08.03.2020 1.Imię : Marcel 2.Wiek : 13 (listopad 14 2k20) 3.Nick w grze :117ms_ 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Ok. 2 lata 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative, 63;98 (/p h 117ms_ 1) 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam. Discord, Facebook,Ts3 (TeamSpeak3) a także Teamviewer.{Skype nie posiadam} 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //wand - przywołuje narzędzie //undo - cofa //set [id] zamienia na inne bloki lub //set 0 usuwa je //walls [id] - tworzy ściane wokół zaznaczenia //replace [id] [id] - zmienia bloki z innych na inne //flip [kierunek] - Obraca zaznaczenie w stronę w którą się patrzysz //copy - kopiuje //paste - wkleja //rotate [stopnie] - obraca o wybraną ilość stopni //hsphere [id] [wielkość] - tworzy pustą kule [b][i]//sphere [id] [wielkość] - tworzy pełną kule[/i][/b] //hcyl [id] [promień] [wysokość] - tworzy pusty cylinder [b][i]//cyl [id] [promień] [wysokość] - tworzy pełny cylinder[/i][/b] //br sphere [id] [wielkość] - włącza pędzel, który tworzy pełną kule //br smooth [wielkość] - włacza pędzel wygładzający //redo - przywraca cofnięcie //smooth - wygładza zaznaczony teren //size - sprawdza wielkość zaznaczonego terenu Znam dużo komend,bo wiele używałem do zrobienia jednej rzeczy na działce [Mam nadzieje że tyle wystarczy] 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Gram Dużo na serwerze minecraft tryb creative, gracze i administracja mówia że ładnie buduje więc pomyślałem ze mógłbym sie przydac 9.Coś o sobie : Mam 13 lat, wykształcenie informatyk a także interesuje się piłką nożną i siatką, lubię używać bogatego słownictwa, niszczyć sarkazmem,Potrafię zbudować każdy rodzaj budowli.Mieszkam w miasteczku obok Wrocławia,na szczęście nie ma w nim korona wirusa Więc często poznaje tu nowych ludzi. Mam dużo marzeń które i tak się nie spełnią. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? osiadam minecraft premium. 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :Nie raz lecz,dużo razy budowniczym,czasem wyższe rangi. Ale nie wiem czy to można nazwać byciem w administracji. 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Jeszcze nie miałem okazji. Miałem dodać ze przez blad creative mialem dziure w dzialce ale Inezz naprawiła!!! ale i tak sa dziury! RE: [PODANIE] 117ms_ - Lexyy2115 - 08.03.2020 Jestem na NIE •Działka taka sobie -Brak na niej detali m.i.n trawa kwiaty paprotki drzewa itp •Brak w niej sensu czyli -Jest to koscioł z okolica? -A może sam kosciol i mam sie nie gapic na około? (Oczywiście pytanie retoryczne) •zobacz sobie np /p h ninyagoo (lub innych budow) RE: [PODANIE] 117ms_ - 117ms_ - 08.03.2020 Lexxy2115 Brak detali jest napisane ze dzialka byla zepsuta i byla w niej dziura Inezz naprawiala RE: [PODANIE] 117ms_ - IgorosPL - 08.03.2020 Balon i kościół ładne otoczenie słabe. Mało komend i słabo rozpisane punkty 8 i 9. Neutral. RE: [PODANIE] 117ms_ - Youki__ - 08.03.2020 Komendy ściągnięte od NatQa Działka słaba Pierwszy raz widzę nick Na NIE RE: [PODANIE] 117ms_ - NatQaa - 08.03.2020 Komendy zostały skopiowane z mojego podania. Nawet tam gdzie mi się kolor popsuł jest również u ciebie przy tych samych komendach. Jedyne co zmieniłeś to usunąłeś komendę na piramidę. Ogólnie budowla jest dla mnie średnia. Jedynie co to ten balon jest ładny. Jestem na NIE. RE: [PODANIE] 117ms_ - 117ms_ - 08.03.2020 NatQa to niezle skopiowanieXDD Youki__ Nieznam osoby i beczka z tej NatqiXD Youki jak jestes nowy to mnie nie znasz RE: [PODANIE] 117ms_ - Lexyy2115 - 08.03.2020 Nie wypowiadaj się pod podaniem RE: [PODANIE] 117ms_ - Youki__ - 08.03.2020 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem Gram ponad 2 lata (na innych nickach) I NIGDY Cię nie widziałam więc no .. RE: [PODANIE] 117ms_ - Lexyy2115 - 08.03.2020 (08.03.2020, 16:51)Youki__ napisał(a): Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem Nie nabijaj idzcie na pv czy cos |