[ZAMKNIĘTY] [PODANIE]Ninyagoo - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Survival (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=178) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=179) +---- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [PODANIE]Ninyagoo (/showthread.php?tid=10446) Strony:
1
2
|
[PODANIE]Ninyagoo - _Ninjak - 18.02.2020 1.Imię : Dawid
2.Wiek : 16 (Prawie 17)
3.Nick w grze : Ninyagoo
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft : na starym nicku jakos 6 mies.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 6h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : wszystkie
7.Komendy przydatne w roli Opiekuna :
/lp user <Nick> meta addtempprefix 11 <Prefix> <czas> <tryb> - nadaje prefix na czas i na odpowiedni tryb /lp user <Nick> parent add <grupa> <tryb> - dodaje permy graczu z grupy np. mod i wtedy gracz ma permy moda
/lp user <nick> parent addtemp <ranga> <czas> <tryb> - daje range na czas i na odpowiedni tryb /lp user <Nick> clear - czysci wszystko i z wszystkich trybow /lp user <Nick> meta clear - czysci prefix /mv create <nazwa> flatroom normal -t - tworzy plaski swiat
/mv tp <Nazwa> - teleportuje na swiat o takiej nazwie co wpisaliśmy
/lp user <Nick> parent clear - czysci range /lp group <nazwagrupy> permisions set <Permisja> - dodaje permy /lp groupcreate <nazwagrupy> - tworzy range /lp group <grupa> meta addprefix 1 <prefix> /lp user <Nick> info - wyswietla informacje o graczu np. jaka ma range na ile mu została na jaki tryb itp /rg create <nazwa> - tworzy region /rg flag <nazwaregionu> <nazwaflagi> allow/deny - dodaje flagi np. /rg flag spawn pvp deny - blokuje pvp na spawnie /tempban <nick> <czas> <powod> - banuje gracza na czas na caly serwer /cmi tempban <Nick> <czas> <powod> - banuje gracza czasowo na tryb /tempmute <Nick> <czas> <powod> - wyczisza gracza na czas /warn <Nick> <powod> - ostrzega gracza /unban <Nick> - odbanowuje gracza /kick <Nick> <Powod> - wyrzuca gacza z serwera minecraft minecraft /cmi kick <Nick> <Powod> - wyrzuca gracza z trybu /setwarp <Nazwa> - tworzy warp /delwarp <nazwa> - usuwa warp /setspawn - ustawia spawn /unwarn <Nick> - usuwa warny /unmute <Nick> - odcisza gracza /p clear - czysci dzialke /p owner <Nick> - zmienia wlasciciela dzialki /cc - czysci chat /c off - wylacza chat /c on - wlacza chat //wand
//stack //flip //set //copy //redo //paste //rotate //undo //br sphere //br smooth //br cylinder //Br //sphere //hsphere //tree //hcyl //replace /mask 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : [b]Ponieważ Lubię pomagac graczom, spędzam dużo czasu na serwerze minecraft minecraft, jestem ogarniętą osobą i czasem poważną Lubię nawiązywać nowe znajomości, ale też chciałbym pomoc w rozwoju serwera minecraft minecraft.[/b]
9.Coś o sobie : Mam na Imie Dawid mam 16 lat , lubie grac w pilke nozna i budowac w minecraft ale tez zajmowac sie pluginami/skryptami. Chodze do 1 technikum o profilu informatycznym ale jestem dosc leniwy i nieraz nie chce mi sie isc do szkoly, Jakis rok temu lubialem skakac na rowerze tak zwany Downhill ale zlamalem reke i cos tam, cos tam.
mam poczucie humoru, lubie nawiazywac nowe znajomości. napisał bym więcej ale nie mam co ;3 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: tak 1 raz
RE: [PODANIE]Ninyagoo - Facilement__ - 18.02.2020 Na tak, dajcie go odrazu na headadmina. RE: [PODANIE]Ninyagoo - Willti - 18.02.2020 No bez kitu, Na tak odrazu headadmin. RE: [PODANIE]Ninyagoo - YoungCossack - 18.02.2020 Podanie piszemy dwa tygodnie od odrzucenia poprzedniego. I na Opiekuna nie tak szybko. RE: [PODANIE]Ninyagoo - NegatiVver_ - 18.02.2020 Chyba cie glowa boli Kolego ledwo co wracasz do administracji po Banie za faworke i juz na opiekuna sie pchasz ? Troche to zabawne Jak dla mnie na Nie. RE: [PODANIE]Ninyagoo - Jankovskyy - 19.02.2020 NA TAK. RE: [PODANIE]Ninyagoo - HejkaToJa - 19.02.2020 Haha zabawne Oczywiście, że na NIE RE: [PODANIE]Ninyagoo - Deaconn - 19.02.2020 XD NA NIE RE: [PODANIE]Ninyagoo - SwaggerTM - 19.02.2020 NA NIE XD RE: [PODANIE]Ninyagoo - Lexyy2115 - 19.02.2020 Na tak |