[ZAMKNIĘTY] Kawały - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Strefa gracza minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=149) +--- Dział: Pogaduszki dotyczące minecrafta (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Kawały (/showthread.php?tid=1038) Strony:
1
2
|
Kawały - FoxjaMSP - 30.07.2016 Piszemy Kawały! Takie, które wymyśliliśmy/znamy/w necie znajdziemy. Ja zaczynam! Dlaczego Tasiemiec Grzegorza nie pójdzie do Nieba? Bo żyje w Grzechu.... RE: Kawały - CMata - 30.07.2016 - Jasiu czy to prawda, że Twój dziadek stracił język podczas wojny? - Prawda. - A jak to się stało? - Nie wiem, dziadek nigdy nam o tym nie opowiadał. RE: Kawały - FoxjaMSP - 31.07.2016 Tu macie kawał dla dzieci SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA! Geografia - Discovery Channel WF - Szkoła przetrwania Religia - Dotyk anioła Chemia - Szklana pułapka Fizyka - E=mc2 Historia - Sensacje XX-wieku J.Polski - Magia liter Muzyka - Jaka to melodia? Lekcja wychowawcza - Na każdy temat Poprawka - Stawka większa niż życie Nowy w klasie - Kosmita E.T Ostatnia ławka - Róbta co chceta Pan konserwator - McGyver Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto Wywiadówka - Z archiwum X Wakacje z rodzicami - Familiada Woźny - Strażnik Teksasu Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka Szkoła - Świat według Kiepskich RE: Kawały - CMata - 31.07.2016 Syn zwraca się do ojca: - Tatusiu, kup mi rewolwer! No kup mi... Musisz mi kupić! - Cicho! - reaguje zdecydowanie ojciec. - Nie kupię ci! - Ale ja uważam, że powinieneś mi kupić! - A ja uważam, że nie i basta! W końcu, kto tu jest głową rodziny?! - Na razie ty. Ale gdybyś mi kupił rewolwer... RE: Kawały - FoxjaMSP - 31.07.2016 Macie tu Czarny Humor Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie! Bardzo się boję! - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam. RE: Kawały - Ciasteczkowa11 - 31.07.2016 (31.07.2016, 16:21)FoxjaMSP napisał(a): Macie tu Czarny Humor :) Foxja co Ściągasz od apki z telefonu? XDD RE: Kawały - FoxjaMSP - 01.08.2016 (31.07.2016, 16:36)Ciasteczkowa11 napisał(a):(31.07.2016, 16:21)FoxjaMSP napisał(a): Macie tu Czarny Humor Napisałam, że można z Neta brać :V Komu szkodzi? Znowu Czarny Humor, jak ja to lubię Zaraz po narodzinach, lekarz wychodzi z zawiniętym bobasem na rękach do szczęśliwego ojca. Już ma mu przekazać bobaska, gdy nagle upuszcza niemowlaka na podłogę. Podnosząc zawadził jego główką o parapet, a następnie huknął nóżką o drzwi. Ojciec w szoku. A na to lekarz: - Żaaartowaaałem, dziecko zmarło przy porodzie! RE: Kawały - CMata - 01.08.2016 Do sklepu papierniczego przychodzi brudny, niechujnie ubrany klient: - Czy są portrety Lenina? - pyta sprzedawcę. - Są. - A portrety Stalina? - Także są. - To poproszę po 10 sztuk. Po paru dniach ten sam klient wraca do sklepu papierniczego. Wygląda już nieco schludniej. - Proszę 20 portretów Lenina i 20 portretów Stalina. Minęło znowu kilka dni i sytuacja się powtarza. Tyle że tym razem klient ubrany jest w elegancki garnitur i prosi 50 portretów i Lenina, i Stalina. Kiedy następnym razem ten sam człowiek podjechał pod sklep własnym samochodem i poprosił o 100 portretów jednego i drugiego wodza Związku Radzieckiego, sprzedawca nie wytrzymał i pyta: - Panie, o co chodzi z tymi portretami? I jak pan dorobił się samochodu? Jeszcze niedawno nie miał pan w czym chodzić… - Otworzyłem strzelnicę za miastem. Sorka za błędy ale kopiowane :V RE: Kawały - FoxjaMSP - 02.08.2016 Żart, który wymyśliłam: Jasiu i Tata są w Toalecie. Tata Jasia załatwia swoją potrzebę fizjologiczną do pisuaru. Nagle z kabiny toalety wychodzi jakaś kobieta. - To jest Męska Toaleta! Za grosz szacunku Pani nie ma! - krzyczy Tata Jasia. Kobieta wychodzi. - Tato... Ale to jest damska Toaleta, a ty siusiasz do umywalki.... ============================================= Wiem, suche :p RE: Kawały - CMata - 02.08.2016 – Niech pan sobie wyobrazi, wszyscy napadają nas, żeśmy w krytycznej chwili wyjechali z Warszawy (podczas wojny Polsko – bolszewickiej) Ale pan chyba nie ma nam tego za złe? – Żeście państwo wyjechali – nie. Żeście wrócili – owszem. |