[ODRZUCONE]maZo - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE]maZo (/showthread.php?tid=10376) Strony:
1
2
|
[ODRZUCONE]maZo - maZo - 10.02.2020 Imię:
Maks
Nick w grze:
maZo
Od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
Około 6 miesięcy
Serwer I numer działki:
Creative /p h maZo 2
Czy posiadam wyżej wymienione programy:
TS, ale nie za bardzo umiem go używać
Komendy przydatne w roli budowniczego
//wand
/br sphere
//set
//copy
//paste
//hcyl
//cyl
//walls
//replace
//undo
//filp
//move
Dlaczego mamy wybrać ciebie na to stanowisko?
Ponieważ, lubię budować, nigdy nie miałem okazji być na stanowisku budowniczego i chciałbym spróbować swoich sił w tej roli
Coś o sobie:
Jestem Maks, pochodzę z województwa podkarpackiego bardzo lubię grać w gry komputerowe, a szczególnie w minecraft.
W mc bardzo lubię budować różne rzeczy. Mam 2 psy i 1 kota
Czy masz sprawny mikrofon:
Tak
Jaki minecraft posiadasz?
nonpremium
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?
Nie
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?
Nie
RE: maZo - Olgiex - 10.02.2020 bardzo krotko rozpisane podanie, dzialka tez niezbyt ciekawa, jestem na NIE RE: maZo - femek - 10.02.2020 Powoli się załamuje przez te tytuły A No właśnie odrzucili ci podanie 17.01.20 a dziś mamy 10 .02.20 wiec minęło 13dni a nie 14 dwa tygodnie to u CB 13 dni No u mnie 14 RE: maZo - RaYen - 10.02.2020 (10.02.2020, 16:10)femek napisał(a): Powoli się załamuje przez te tytuły Ty już nie bądź taki, te kilka godzin robi aż taki problem? Ja jestem na TAK Powodzenia RE: maZo - Melioku - 10.02.2020 Na NIE RE: maZo - IgorosPL - 10.02.2020 Podanie z przeczytałem łatwo więc jest dobrze skomponowane. Działkę zobaczę później. Mógłbyś opisać komendy bo można cię posadzić o przepisywanie komend chodźby z mc. Najbardziej rzuca się w oczy słabo rozpisany punkt 8 i 9. Moje zdanie jest podzielone. Masz ambicje to widać lecz też jest trochę minusów . Neutral z przechyleniem na NIE. maZo - Facilement__ - 10.02.2020 Neutral Wysłane z mojego ATU-L21 przy użyciu Tapatalka RE: maZo - RedoPl - 10.02.2020 dokończ działke wygładz teren za pomocą (br smooth) zbuduj wiecej budowli bo jeden dobek jest ok ale jest 1 i tyle narazie sie wstrzymuje z oceną na 2dni RE: maZo - Willti - 11.02.2020 Na Nie. RE: maZo - femek - 11.02.2020 Przepraszam że się wypowiadam pod wątkiem poraz trzeci i nabijam mu post ale nie mogę tego przetrawić Nie żeby coś ale dlaczego Innezz dała MaZo dodatkowe dwa dni na dokończenie działki jak normalnemu człowiekowi a mi jak nie powiem ale Psowi już nie i ha ha wszyscy są szczęśliwi wszyscy prócz mnie naprawdę szczerze po tej sytuacji czuje się zrównany z błotem bo dla mnie to ,to naprawdę jest nie fer ale jak tak tu się dzieje to pozdrawiam bardzo serdecznie i witam upadek serwera minecraft na jedno cyferkową liczbę graczy na cv nie że źle życzę czy coś ale według mnie jest to faworka i niesprawiedliwość Pzdr fk |