[ODRZUCONE] fuzyeh_ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Gildie (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=56) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=57) +---- Wątek: [ODRZUCONE] fuzyeh_ (/showthread.php?tid=10359) |
fuzyeh_ - fuzyeh_ - 08.02.2020 1. Imię: Leo 2. Wiek: 15 3. Nick w grze: fuzyeh_ 4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft?: na serwerze minecraft Lecraft grałem już kiedyś, teraz wszedłem, żeby zobaczyć jak serwer sie rozwinął! Więcej trybów! I wiele innych. Zaczynam grać na serwerze minecraft od nowa. 5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 4-6h 6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?: TAK! FB/TS/SKYPE 7. Komendy przydatne w roli ChatMod / Helper : -/mute -/tempmute -/sprawdz -/tempban -/chat -/cc -/v -/con -/coff -/tp - komend nie wyjasniam, bo chyba jest to oczywiste co znacza ) 8. Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko?: Ponieważ jestem pełnym radości, entuzjazmu nastolatkiem, który jak każdy lubi pograć gry. Należałem wiele razy do administracji serwerów minecraft, raz do większych i czasami do mniejszych. Mając range Helper często grałem z graczami i integrowałem się z nimi i służyłem pomocą, jednym słowem mogli na mnie liczyć. Jestem człowiekiem opanowanym, potrafiącym wytłumaczyć i przykładowo wykryć cheatera. Ze mną nie jest nudno. Jeżeli z administracją siedzielibyśmy na ts'ie większość czasu byłaby wypełniona śmiechem. Każdemu graczowi odpowiadam i nie ignoruje (jak większość administracji na wielu serwerach). 9. Coś o sobie: Dużo napisałem u góry. Lepiej napisze czym się interesuje. Dużo jeżdże na rowerze i gram w kosza. Od kilku tygodni zacząłem się interesować reseling'iem, czyli kupowaniem rzeczy tanio i sprzedawaniu ich drogo, oczywiście nie oszukując przy tym ludzi. Gram też w CS:GO, często 4FUN, miałem range GOLD 3 ale mi spadła ((( 10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak, mam 2. Jeden jest z TRACER'a (nie korzystam z niego), a drugi jest w słuchawkach RAZER KRAKEN, więc problemów z komunikacją nie będzie. 11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM): PREMIUM 12. Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: Dużo razy, pierwszy raz w 2015 roku. 13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?: Niestety nie! Ale bardzo chce! 14. Na FB gracz Hoobyt121056. wstawił post o serwerze minecraft. Każdemu kto przeczytał, życzę miłego dnia <3 RE: REKRUTACJA - TRYB - GILDIE - xRandySword_ - 08.02.2020 Wszytko git ale zmień tytuł. fuzyeh_ - Facilement__ - 08.02.2020 Neutral. Wysłane z mojego ATU-L21 przy użyciu Tapatalka RE: fuzyeh_ - YoungCossack - 08.02.2020 Nie widzę cię na serwerze minecraft nie pomagasz nic komendy nie wyjaśnione Na Nie popraw się zacznij grać na MediumHc i napisz na nowo podanie za dwa tygodnie. Pozdrawiam KidMod MHC RE: fuzyeh_ - fuzyeh_ - 08.02.2020 (08.02.2020, 14:35)YoungCossack napisał(a): Nie widzę cię na serwerze minecraft nie pomagasz nic komendy nie wyjaśnione Na Nie popraw się zacznij grać na MediumHc i napisz na nowo podanie za dwa tygodnie. Pozdrawiam KidMod MHC Gralem juz dzisiaj na serwerze minecraft duzo : komend nie wyjasnialem bo sa oczywiste chyba ze ich nie znasz : przed chwila mialem wbic ale nie moge sie zalogowac RE: fuzyeh_ - Yoshikito - 08.02.2020 (08.02.2020, 14:37)fuzyeh_ napisał(a):(08.02.2020, 14:35)YoungCossack napisał(a): Nie widzę cię na serwerze minecraft nie pomagasz nic komendy nie wyjaśnione Na Nie popraw się zacznij grać na MediumHc i napisz na nowo podanie za dwa tygodnie. Pozdrawiam KidMod MHC nie wypowiadaj się pod swoim podaniem
Neutral
RE: fuzyeh_ - YoungCossack - 08.02.2020 No to dziś zaczęłaś grać a musisz minimum miesiąc RE: fuzyeh_ - xR4Z3R - 09.02.2020 Podanie ładne,generalnie spoko nawet Ale niestety muszę dac na nie z racji tego że nie widziałem Cię jeszcze na serwerze minecraft(to że dawno temu grałeś nie ma znaczenia ;P) RE: fuzyeh_ - Mateusz1690 - 09.02.2020 Jestem na nie, popraw aktywność na trybie mhc i napisz za dwa tygodnie |