[ODRZUCONE] luuxi - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ODRZUCONE] luuxi (/showthread.php?tid=10137) Strony:
1
2
|
[ODRZUCONE] luuxi - luuxi - 13.01.2020 1.Imię : Nikola 2.Wiek : 14 3.Nick w grze : luuxi 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Kiedyś grałam, ale miałam przerwę i od ostatniego czasu sporo gram 5.Serwer oraz numer działki z budowlą : Creative 113;80 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Facebook'a, TS'a(edit: aktualnie mi nie działa, próbuje go naprawić), Discord'a, Skype'a 7.Komendy przydatne w roli budowniczego : //up [ilość] - przenosi cię o daną liczbę kratek w górę stawiając pod tobą szkło //copy - kopiuje dany obszar //paste - wkleja skopiowany obszar (z powietrzem) //paste -a - wkleja skopiowany obszar (bez powietrza) //rotate - obraca skopiowany obszar //undo - cofa ostatnią czynność //redo - cofa ostatnie cofnięcie //set [id bloku] - po zaznaczeniu dwoch pozycji i wpisanie tej komendy z id bloku wypelnia nam zaznaczony obszar tymi blokami //replace [id] - zamienia zaznaczone bloki oprocz powietrza na inny dany blok //smooth - wygładza zaznaczony teren //cut - wycina zaznaczony teren //wand - daje nam drewnianą siekierę którą możemy zaznaczać pos 1 i pos 2 //br sphere [id] [wielkosc] - tworzy kule z wybranego bloku i o danej wielkosci 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ, moim zdaniem ładnie buduję, ludzie oceniają moje budowle pozytywnie, znam w miarę dużo komend z worldedita i wsumie mogłabym się przydać na serwerze minecraft 9.Coś o sobie : Jestem Nikola mam 14 lat (co juz napisałam wyżej), interesuje się głównie grami ale lubię też piłkę nożną, w mc gram juz od około 7-8 lat, uczę się no w miarę dobrze, bardzo lubię oglądać anime. Jestem przeważnie osobą pozytywnie myśląca, dobrze spoglądam na świat, jestem sprawiedliwa i uczciwa, a także miła i pomocna, no i niestety nieśmiała jeśli chodzi o "swieżo" poznane osoby 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : No raczej tak, nie dostawałam skarg od innych ze względu na mój mikrofon 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : premium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : z tego co pamiętam to tak, ale nie jestem pewna 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie, nie miałam jeszcze okazji ) Pozdrawiam serdecznie administracje i graczy RE: [PODANIE] luuxi - Facilement__ - 13.01.2020 Jak narazie jestem neutral, później zobaczę działkę RE: [PODANIE] luuxi - xRandySword_ - 13.01.2020 Na tak. RE: [PODANIE] luuxi - Werka_Frends12 - 14.01.2020 widziałam twoja działke ma wrażenie na tak RE: [PODANIE] luuxi - Mloda_Satanistka - 14.01.2020 Na tak ✨ RE: [PODANIE] luuxi - Youki__ - 14.01.2020 Działka ładna + Wiek + Komendy + Jedyny - to to, że jeszcze Cię nie spotkałam na trybie CV. Jestem na Neutral/ Tak Powodzonka c: RE: [PODANIE] luuxi - YoungCossack - 14.01.2020 Wszystko fajne na Tak powodzenia RE: [PODANIE] luuxi - Melioku - 15.01.2020 Na tak, Powodzenia RE: [PODANIE] luuxi - ZaCzArOwAnY - 15.01.2020 na Neutral/Nie Działka dosłownie brzydka, jedynie fajny teren -/+ Komendy+ pnkt 8/9 + RE: [PODANIE] luuxi - ASTRYT - 15.01.2020 Na tak |