LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft
[ZAMKNIĘTY] Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - Wersja do druku

+- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft)
+-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Serwer Minecraft Gildie (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=56)
+---- Dział: Zgłoszenia (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=58)
+---- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer (/showthread.php?tid=2797)

Strony: 1 2

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - BumCyk_ - 17.04.2017

A ja powtórzę:
Ja mam logi, logi, logi i jeszcze raz logi. Te SSY to żaden dowód kolego. To co wyczyniał Pan "RAM", przechodzi ludzkie pojęcie i jest mu potrzebna pomoc psychiatryczna i teraz to mówię poważnie.
Jeżeli ktoś jest chętny, jestem w stanie upublicznić tutaj logi serwera minecraft z całego dnia wczoraj.
Jedno wielkie kłamstwo, gracz wszedł na serwer i zaczął wyzywać Kamcia, po czym dostał bana i zakładał kolejne konta.
Napisałem z tym problemem do Właściciela lecrafta, Hydry, on o wszystkim wie, a ja przypominam jeszcze raz, że mam logi serwera minecraft, które mogę tutaj upublicznić.
Pozdrawiam serdecznie Smile
Bezpodstawne oskarżenie.

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - test10 - 18.04.2017

Nie wiem kolego skąd ty się wziąłeś, ale ewidentnie zależy tobie na tym, aby oczernić serwer. Ja również się powtórzę zachowanie gracza RAM było chamskie. wulgarne i nie kulturalne nie tylko wobec administracji ale również wobec graczy. Jeżeli cb jako założyciela posta nie było wtedy na serwerze minecraft to jakim prawem dyskutujesz z prawdą, na którą Bum ma potwierdzenie a ty tylko 2 zmodyfikowane ss'y. Uważam, że temat do zamknięcia, pozbawiony jakichkolwiek sensownych dowodów. Zajmij się może kolegą RAM bo jemu się naprawdę przyda pomoc.
Pozdrawiam

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - dragons - 18.04.2017

to jest poważne

administrator nie powinien się tak odzywac do graczy

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - BumCyk_ - 18.04.2017

(18.04.2017, 10:28)dragons napisał(a): to jest poważne

administrator nie powinien się tak odzywac do graczy

To jest poważne..
Gracz nie powinien się tak odzywać do Administracji jak i również wszystkich graczy xD

Ale powtórzę kolejny raz:
Ja mam logi, logi, logi i jeszcze raz logi. Te SSY to żaden dowód kolego. To co wyczyniał Pan "RAM", przechodzi ludzkie pojęcie i jest mu potrzebna pomoc psychiatryczna i teraz to mówię poważnie.
Jeżeli ktoś jest chętny, jestem w stanie upublicznić tutaj logi serwera minecraft z całego dnia wczoraj.
Jedno wielkie kłamstwo, gracz wszedł na serwer i zaczął wyzywać Kamcia, po czym dostał bana i zakładał kolejne konta.
Napisałem z tym problemem do Właściciela lecrafta, Hydry, on o wszystkim wie, a ja przypominam jeszcze raz, że mam logi serwera minecraft, które mogę tutaj upublicznić.
Pozdrawiam serdecznie Smile
Bezpodstawne oskarżenie.

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - Krejzii - 18.04.2017

To możesz wrzucić te logi

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - ToXtosieX - 18.04.2017

Kolejna śmieszna skarga. Ludzie nie oskarżajcie Administratorów bez powodu!

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - Ronczasty - 19.04.2017

Weź że się ogarnij nie pasi to wyjdź i nie graj a po 2 to pomyśl zanim napiszesz wątek wyrzucenie Buma z administracji?! Weź się lecz ranga [Właściciel] ma być wyrzucona....

RE: Usunięcie BumCykMyk z administracji gdyż jego wizerunek źle wpływa na serwer - kamcio8 - 18.03.2018

stare //zamykam