[ODRZUCONE] _Mqriczka - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] _Mqriczka (/showthread.php?tid=9703) Strony:
1
2
|
_Mqriczka - _Mqriczka - 13.11.2019 1.Imię : Marika 2.Wiek : 17 3.Nick w grze : _Mqriczka 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Ogólnie zmienilam nick z Blacklovly97 na ten gram od 4 miesięcy 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3-6 h dziennie 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TeamSpeak 3 (posiadam) , Facebook (posiadam) , Skype (nie posiadam) 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza na konkretny czas i powód /cc - czyści chat /c on - włącza chat /c off - wyłącza chat /kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera minecraft na konkretny powód /warn <nick> <powód> - ostrzega gracza na konkretny powód 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem cierpliwą , spokojną osobą ale da się mnie zdenerwować jest to bardzo rzadko ale się to zdarza jestem tak samo ogarniętą osobą i myślę , że nadaję się na to stanowisko . Umiem rozwiązywać kłótnie i ogarniam komendy . Myślę ,że pomogłabym wam na stanowisku Chatmoda . Chętnie pomagam innym osobom . 9.Coś o sobie : Nazywam się Marika , mam 17 lat i chodzę do szkoły średniej . Zajmuję się graniem w gry naprawianiem komputerów , i rysowaniem najczęściej rysuje mangi i anime . Umiem język angielski , niemiecki i polski płynnie. Połowa mojego życia zajmuje rysowanie a druga połowa to jak już mówiłam graniem w gry itp . Jestem ogarnięta w komendach umiem dobrze budować , gram na serwerze minecraft pod tym nickiem krótszy czas ale pod innym nickiem grałam bardzo długo bo ponad 2 lata większość osób mnie lubi i myślę , że nadaję się na stanowisko Chatmoda , ponieważ jest to moje marzenie być w administracji na serwerze minecraft . Jestem udzielającą się osobą , pomocną i uczynną . 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak byłam w administracji na innym serwerze minecraft . 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety , nie miałam takiej przyjemności Pozdrawiam
Marika
RE: _Mqriczka - Z0siaSam0sia - 13.11.2019 Jestem Na Tak RE: _Mqriczka - xRandySword_ - 13.11.2019 Fajne podanie próbujesz i próbujesz. Można dać Ci szansę jak dla mnie. RE: _Mqriczka - Facilement__ - 13.11.2019 Ode mnie masz tak <3 RE: _Mqriczka - Normi - 13.11.2019 Dla mnie NIE. Z powodu Twojego wcześniejszego zachowania na serwerze minecraft. Plus kłamstwo masz z wiekiem. RE: _Mqriczka - Pikaczu584 - 13.11.2019 Można dać Ci szansę. Na tak RE: _Mqriczka - _Mqriczka - 13.11.2019 (13.11.2019, 15:08)Normi napisał(a): Dla mnie NIE. Z powodu Twojego wcześniejszego zachowania na serwerze minecraft. Plus kłamstwo masz z wiekiem. nie klamie z wiekiem.. kolejny mowi RE: _Mqriczka - xMarTii_ - 13.11.2019 (13.11.2019, 15:09)_Mqriczka napisał(a):(13.11.2019, 15:08)Normi napisał(a): Dla mnie NIE. Z powodu Twojego wcześniejszego zachowania na serwerze minecraft. Plus kłamstwo masz z wiekiem. Nie prowadź rozmów pod podaniem. Jestem jak najbardziej na NIE. -Mało widzę żebyś się udzielała na czacie -Mało widzę cię na serwerze minecraft -Dodatkowo okłamałaś widzów twojego podania, nie, ty nie grasz na _Mqriczka od 4 miesięcy. Grasz na tym koncie od dwóch tygodni -Zmieniłaś swój nick od Blacklovly97 na _Mqriczka z powodu żeby gracze cie nie poznali i żeby myśleli o tobie pozytywnie -Kłamiesz dodatkowo Wiekiem -Nie widzę żebyś się starała -Złożyłaś podanie, mimo że pierwsze nie zostało jeszcze zamknięte -Nie nadajesz się na to stanowisko po prostu. Pozdrawia Martii. _Mqriczka - MegaKalashnik0v - 13.11.2019 Osobiście jestem nastawiony NEUTRALNIE Znamy się dość długo, ale uważam że wciąż ci czegoś do tego brakuje. A, i tak do innych: Na litość boską, przestańcie pisać, że okłamuje z wiekiem, jeśli nie macie pewności! Nie znacie jej praktycznie w ogóle i jeśli wiek podaje fałszywy to i tak to wyjdzie, wam aktualnie nic do tego... RE: _Mqriczka - Izuko066v2 - 14.11.2019 Osobiście jestem na nie. Na tym koncie grasz bodajże 2 tygodnie? Również okłamałaś z wiekiem :/ |