[ODRZUCONE] xwIANKAX - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] xwIANKAX (/showthread.php?tid=9523) Strony:
1
2
|
xwIANKAX - xWIANKAX - 18.10.2019 1.Imię : weronika 2.Wiek : 12 3.Nick w grze : xwIANKAX [Z dużej w] 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Od Grudnia// Ponad pół roku 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4godziny/5 [Tyle spędzam] 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Ts, Facebook 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : - /Kick [nick] [Powod] - /c off - wył czat, /c on wł czat, /cc - czyszczenie czatu - /warn [nick] [Powod] - /mute [nick] [czas] [Powod] - /cmi kick [nick] [powod] - wyrzucenie trybowe - /cmi tempban [nick] [czas] [powod] - Zbanowanie trybowe [To chyba od MOD+] - /jspy, /socialspy, /signspy Od KidModa 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ, twierdze, że się nadaję, chcę pomagać severowi jak i trybowi. Lubie Administracje creative, więc twierdze, że chcę im pomóc. 9.Coś o sobie : Jestem weronika, mam dwanaście lat [Prawie trzynaście, 6Stycznia] Uwielbiam spędzać czas gimnastykując się, w wolnych chwilach gram właśnie tutaj. Chodzę do 6 Klasy. Uczę się Języka Japońskiego, samodzielnie. Spędzam czas ze znajomymi. To wszystko . 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak, najczęściej bud 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Jeden raz i nadal jestem . Jak coś, to mi ,,w" nie działa, dlatego kopiuje i nie mogłam z dużej znaleźć :/ RE: xwIANKAX - ktoś_mnie_nie_lubi - 18.10.2019 1.Imię : Kamil 2.Wiek : 13 3.Nick w grze : xd932 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 4 dni o bardzo późnej godzinie 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5godziny/3 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? iscord 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : - /Kick [nick] [Powod]1.Imię : Kamil 2.Wiek : 13 3.Nick w grze : xd932 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 4 dni o bardzo późnej godzinie 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 5godziny/3 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? iscord 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : - /Kick [nick] [Powod] - /c off - wył czat, /c on wł czat, /cc - czyszczenie czatu - /warn [nick] [Powod] - /mute [nick] [czas] [Powod] - /cmi kick [nick] [powod] - wyrzucenie trybowe - /cmi tempban [nick] [czas] [powod] - Zbanowanie trybowe [To chyba od MOD+] - /jspy, /socialspy, /signspy Od KidModa 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Dawno nie byłem w administracji żadnego serwera minecraft dlatego tu chcę zostać moderatorem albo niższą rangę. Chcę pomagać adminom. 9.Coś o sobie : Najbardziej nie lubię lekcji języka polskiego. Lubię gimnastykę i wszystkie inne rzeczy z tym związane. Lubię też spędzać czas z rodziną 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem - /c off - wył czat, /c on wł czat, /cc - czyszczenie czatu - /warn [nick] [Powod] - /mute [nick] [czas] [Powod] - /cmi kick [nick] [powod] - wyrzucenie trybowe - /cmi tempban [nick] [czas] [powod] - Zbanowanie trybowe [To chyba od MOD+] - /jspy, /socialspy, /signspy Od KidModa 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Dawno nie byłem w administracji żadnego serwera minecraft dlatego tu chcę zostać moderatorem albo niższą rangę. Chcę pomagać adminom. 9.Coś o sobie : Najbardziej nie lubię lekcji języka polskiego. Lubię gimnastykę i wszystkie inne rzeczy z tym związane. Lubię też spędzać czas z rodziną 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem RE: xwIANKAX - boruus_ - 18.10.2019 ktoś_mnie_nie_lubi??? Podań nie piszemy pod podaniami innych osob ;C RE: xwIANKAX - ktoś_mnie_nie_lubi - 18.10.2019 (18.10.2019, 14:44)boruus_ napisał(a): ktoś_mnie_nie_lubi??? eh nie widziałem ~jeszcze nie wiem jak to działa~ RE: xwIANKAX - xMarTii_ - 18.10.2019 ktoś_mnie_nie_lubi Komendy są również skopiowane przez xwiankax2 Bo hasła zapomniałam. Tak jak boruus_ napisał, podań nie piszemy pod podaniami innych osób. RE: xwIANKAX - Facilement__ - 18.10.2019 Jestem na nie RE: xwIANKAX - XNati - 19.10.2019 Wiek trochę słabo. Komendy + Powodzenia RE: xwIANKAX - LeCrafter - 19.10.2019 Jedynym minusem wiek ale tak to wszystko! na ++ POWODZENIA ( RE: xwIANKAX - TunicLauve - 22.10.2019 Na tak. Wiek nie ma znaczenia. RE: xwIANKAX - Shirosia - 23.10.2019 Jestem na Nie. Byłam nie raz świadkiem twojego niezbyt miłego zachowania w stosunku do graczy. W żaden sposób nie przekonujesz mnie do siebie by się dostać do adm. Taka moja opinia. // Pozdrawia Zwariowana Shirosia ^.^ |