![]() |
[ODRZUCONE] [Podanie] __Militarna__ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] [Podanie] __Militarna__ (/showthread.php?tid=9477) Strony:
1
2
|
[Podanie] __Militarna__ - __Militarna__ - 07.10.2019 1.Imię : Kamila 2.Wiek : 13 3.Nick w grze : __Militarna__ 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 3 lat ![]() 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 2-4h 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TS3, Facebook, Skype 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /tempmute <nick gracza> <czas> <powód> - wycisza gracza na wyznaczony czas /cc - czyści chat /c on - włącza chat /c off - wyłącza chat /warn <nick> <powód> - daje graczowi ostrzeżenie 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Gdyż jestem osobą poważną z odpowiednim poczuciem humoru, potrafię wysłuchać próśb każdego, staram się każdemu dogodzić, chętnie poświęcę dla każdego czas. Dodatkowo jestem ambitna i dobrze współpracuję z innymi osobami ![]() 9.Coś o sobie : Jestem Kamila, mam 13 lat, lubie grać w piłkę nożną, jeżdzić rowerem, grać w Minecrafta i rozmawiać z innymi. Kocham tematy militarne i informatyczne w wolnym czasie oprócz grania lubię spacerować itp. Chodzę na treningi piłki nożnej i gram w podstawowym składzie prowadzę także kanał na Youtubie pt. " Kera Minecraft" ( to nie reklama ) Moją ulubioną marką gamingową jestt Genesis, myślę że to tyle ![]() 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :Nonpremium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie RE: [Chatmod] Cześć! - Avedi - 07.10.2019 Źle zatytułowane podanie jest bezwarunkowo odrzucane. Edit: Widzę że poprawiłaś tytuł, jednak Nie widzę cię na serwerze minecraft :/ ___________________________________________________________________ Jestem na Neutral/NIE RE: [Podanie] __Militarna__ - Olciiak_Horses - 07.10.2019 Na nie, nie widzę Cię na serwerze minecraft, ale powodzenia ![]() RE: [Podanie] __Militarna__ - __Militarna__ - 07.10.2019 (07.10.2019, 20:18)Olciiak_Horses napisał(a): Na nie, nie widzę Cię na serwerze minecraft, ale powodzenia Cześć dziękuję że życzysz mi powodzenia, jestem na serwerze minecraft często gram z kolegą '' SzymOwczarLol'' To pierwszy serwer na którym kiedykolwiek grałam, mam odcinek na kanale. Naprawdę gram często na tym serwerze minecraft tylko mało pisze bo nie mam nic do zaoferowania ![]() (07.10.2019, 20:07)Avedi napisał(a): Źle zatytułowane podanie jest bezwarunkowo odrzucane. Cześć! Przepraszam że źle zatytułowałam, ale nie wiedziałam jak zatytułować ![]() ![]() RE: [Podanie] __Militarna__ - Ronczasty - 07.10.2019 Od 3 lat powiadasz? Watpie Na nie RE: [Podanie] __Militarna__ - xRandySword_ - 08.10.2019 Na NIE. Wczoraj pierwszy raż widziałem cieże na MG dodatkowo powody @up. RE: [Podanie] __Militarna__ - __Militarna__ - 08.10.2019 (07.10.2019, 22:24)Ronczasty napisał(a): Od 3 lat powiadasz? WatpieTo nie wątp, bo ja gram na lecrafcie od 3lat może nie codziennie jak jakiś maniak ale gram (08.10.2019, 06:13)xRandySword napisał(a): Na NIE. Wczoraj pierwszy raż widziałem cieże na MG dodatkowo powody @up. Niby czemu na nie? Dużo razy jestem na serwerze minecraft RE: [Podanie] __Militarna__ - xRandySword_ - 08.10.2019 Nie odpowiadaj na każdy post pod podaniem. Wczoraj pierwszy raz Cię widziałem, nie pomagasz nikomu i nie udzielasz się na chacie. W dodatku wiek i to ze odpowiadasz na.każdy post pod swoim podaniem. RE: [Podanie] __Militarna__ - Facilement__ - 08.10.2019 Na nie RE: [Podanie] __Militarna__ - KhaiN721_ - 08.10.2019 jestem na nie |