[ZAMKNIĘTY] [Podanie] bigKuba - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [Podanie] bigKuba (/showthread.php?tid=8234) Strony:
1
2
|
[Podanie] bigKuba - kuba123 - 17.03.2019 1.Imię :Jakub 2.Wiek :14 3.Nick w grze :bigKuba 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :5msc(kiedys grałem na innym nicku) 5.Serwer oraz numer działki z budowlą :-61;-76 creative 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Nie mam skype 7.Komendy przydatne w roli budowniczego :[b]PRZEMIESZCZANIE SIĘ [/b] //unstuck - przenosi Cię na górę, w pierwsze wolne miejsce (np. jak jesteś w ścianie). //ascend - przenosi cię 1 poziom w górę. //descend - przenosi cię 1 poziom w dół. //thru - przenosi cię przez ścianę, na którą patrzysz. //j - przenosi cię tam, gdzie patrzysz. //ceil - przenosi Cię pod sufit, stawia blok szkła pod tobą. //up <ilość> - przenosi cię o daną liczbę kratek w górę, stawiając pod tobą szkło. ZAZNACZANIE //wand - daje nam magiczną różdżkę (drewnianą siekierkę). //ToggleEditWand - włącza, bądź wyłącza działanie różdżki. [b]//sel <tryb> - zmienia tryb zaznaczania.//sell - czyści zaznaczenie. [/b] //pos1 - zaznacza 1 punkt zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz. //pos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz. //hpos1 - ustawia 1 punkt zaznaczenia w miejscu na które patrzysz. //hpos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu na które patrzysz. //chunk - zaznacza chunk na którym się znajdujemy. //shift <ilość> [kierunek] - przesuwa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //expand <ilość> [kierunek] - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //expand <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - powiększa zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku. //expand vert - powiększa zaznaczenie maksymalnie w pionie (od 1 do 255 kratki). //contract <ilość> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //contract <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku. //outset <ilość> - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę. //inset <ilość> - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę. //size - wyświetla rozmiar zaznaczenia, liczbę z ilu bloków się składa. //count <blok> - wyświetla ile danych bloków jest w zaznaczeniu. //distr - wyświetla listę z jakich bloków się składa zaznaczenie oraz w jakich ilościach. //limit <limit> - zmienia limit edycji bloków (jeśli damy -1 mamy nieskończony limit bloków) HISTORIA //undo [ilość] - cofa ostatnią czynność. //redo [ilość] - ponawia ostatnie cofnięcie. /clearhistory - czyści historię. SCHOWEK //copy - kopiuje zaznaczenie. //cut - wycina zaznaczenie oraz kopiuje do schowka. //rotate <ilość stopni> - obraca zaznaczenie ze schowka. //flip [kierunek] - obraca zaznaczenie (odbicie lustrzane) w danym kierunku. [b]//paste [-s] [-a] - wkleja to co mamy w schowku (względem nas w tym samym miejscu). [/b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Witam umiem ładnie budować buduje z wyobrazni.Jestem ogarnięty,Kocham budować.Najlepiej sami to zobaczcie. 9.Coś o sobie :Jestem kuba,gram w piłke pochodze z zamoscia.Lubie grać w gry na kompie najbardziej w minecraft.Pochodze z rodziny polsko-ukrainskiej. 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :TAK (ale na ts słychać mnie jak 3 latak) 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :non 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :byłem (raz budowniczym) 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie byłem niestety RE: [Podanie] bigKuba - NinJa_CiSseK - 17.03.2019 Witaj,
Zlozylesz podania na BW więc wielki minus,
Twoja interpunkcja to dno...
BARDZOOO mało rozpisane.
Na NIE!
RE: [Podanie] bigKuba - kuba123 - 17.03.2019 (17.03.2019, 21:11)NinJa_CiSseK napisał(a): to co ze złozyłem podanie na bw RE: [Podanie] bigKuba - NinJa_CiSseK - 17.03.2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDD. Możesz składać podania CO DWA TYGODNIE. Ja sądzę iż nie masz tych 14 lat tylko 4 mniej RE: [Podanie] bigKuba - Sharp_Dragon - 17.03.2019 Ziomek zdecyduj się gdzie w końcu chcesz być w adm czy na minigrach, czy na creative, czy może chcesz być w ekipie budowniczych. Twoje podanie na minigry jest jeszcze nie sprawdzone, ale ty już piszesz kolejne... Na nie RE: [Podanie] bigKuba - Kocyk - 19.03.2019 Mordo.... nie RE: [Podanie] bigKuba - marcelxd - 19.03.2019 na nie no powody są wyżej RE: [Podanie] bigKuba - Pixelmon_ - 20.03.2019 Jestem na Nie! Jestem na nie RE: [Podanie] bigKuba - KhaiN721_ - 26.03.2019 Czy ty sobie żarty robisz....
twoja działka nawet się nie nadaje
na robienie na niej konkursów czy nawet sklepu jest 0.1/10 może i niby znasz komendy i nawet niektórymi potrafisz się posłużyć
ale budować to ty nie potrafisz wcale
JESTEM NA NIE przykro mi tak wyszło naucz się budować, zbuduj coś na miarę budowniczego i dopiero złóż podanie RE: [Podanie] bigKuba - kuba123 - 27.03.2019 MOZNA ZAMKNĄĆ //ZAMYKAM ZA ADMINA XDD |