[PRZYJĘTE] [PODANIE] __OSKAR__ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Przyjęte (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=131) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [PODANIE] __OSKAR__ (/showthread.php?tid=6576) Strony:
1
2
|
[PODANIE] __OSKAR__ - __OSKAR__ - 18.07.2018 1.Imię: Oskar 2.Wiek: 14 3.Nick w grze: __OSKAR__ 4.Czas od kiedy aktywnie grasz na serwerze minecraft Lecraft: OKOŁO 2/3 MIESIĘCY 5.Dziennie ile czasu poświęcasz na serwer?: OKOŁO 2/3 GODZIN W CZASIE ROKU SZKOLNEGO , LECZ W WAKACJE OKOŁO 3/4 GODZIN 6. Czy byłeś karany na serwerze minecraft lecraft.pl? Jeśli tak to ile razy i za co?: Raz(mute) za przekleństwa 7.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Wymień jakie. MAM FACEBOOKA , TS , DISCORDA , ALE SKYPE NIE POSIADAM. 8.Komendy przydatne w roli KidModa: »/kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza z serwera minecraft. »/tempmute (nick) (czas) (powód) - wycisza(mutuje) gracza na czas który ustaliliśmy. »/mute (nick) - wycisza(mutuje) gracza. »/cc - wyczyszcza czat »/c on - włącza czat »/c off - wyłącza czat »/seen (nick) - sprawdza ile gracz jest dostępny lub niedostępny oraz sprawdza jego ip. »/v lub /vanish - dzięki tej komendzie włączamy niewidzialność. »/tp (nick) - teleportuje do gracze którego nick wcześniej podaliśmy. »/reports - pokazuje nam raporty »/closereports (id) (werdykt) - kończy raport. »/tempwarn (nick) (czas) (powód) - daje ostrzeżenie na czas który ustalimy. 9. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem osobą dążącą do celu , jeżeli chce coś zrobić , a mi nie wychodzi to robię to do skutku. Znam większość komend. Gram na tym serwerze minecraft codziennie. Potrafię łagodzić konflikty między ludźmi. 10.Napisz coś o sobie: Tak jak już mówiłem mam na imię Oskar , mam 14 lat . Mieszkam województwie łódzkim . Lubię adrenalinę i sporty ekstremalne . Gram w piłkę nożną , ręczną i koszykówkę . W Minecrafta gram od 2012 . Moja przygoda z Minecraftem była przypadkowa ponieważ moja mama kupiła mi na konsole złą grę , którą okazał się Minecraft , lecz teraz nie uważam , że to był błąd ponieważ jest to gra , w którą najczęściej gram. Serwer lecraft poznałem również przypadkowy sposób , lecz jestem z tego powodu że poznałem ten serwer zadowolony. Pewnego dnia postanowiłem pooglądać YouTube , więc wpisałem BedWars i wyskoczyły mi różne odcinki . uważam ze to JEDEN z najlepszych serwerów minecraft w Polsce. 11.Czy masz sprawny mikrofon ?: TAK 12.Jaki minecraft posiadasz ?: NON PREMIUM 13.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): TAK 14.Czy byłeś już w administracji na LECRAFT? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIESTETY NIE MIAŁEM TAKIEJ OPCJI DLATEGO TERAZ SIĘ O TO STANOWISKO STARAM. RE: [PODANIE] __OSKAR__ - MikyBestPlaayKid_ - 18.07.2018 Podanie to "kolorowanka". Za dużo kolorów, za mało rozpisane. Komendy wyglądają Mi na skopiowane z innego podania. Zdecydowanie za mało rozpisany pkt 9. Jestem na nie. RE: [PODANIE] __OSKAR__ - Froggyo - 19.07.2018 Za duzo tych kolor przez co slabo sie to czyta, komendy wygladaja na skopiowane i slabo sie to wszystko czyta. Jestem na NIE RE: [PODANIE] __OSKAR__ - __OSKAR__ - 19.07.2018 (19.07.2018, 11:10)Froggyo napisał(a): Za duzo tych kolor przez co slabo sie to czyta, komendy wygladaja na skopiowane i slabo sie to wszystko czyta. Przysięgam nie kopiowałem Problem z kolorami naprawiłem RE: [PODANIE] __OSKAR__ - __OSKAR__ - 19.07.2018 (19.07.2018, 12:10)Kamilatus napisał(a): Mysle ze bys sie spisal. Dziękuje za odpowiedź RE: [PODANIE] __OSKAR__ - Yinsomnia - 19.07.2018 Warto dac ci szanse. Jednak nie odpowiadaj pod kazda odpowiedzia bo zasmiecasz tym podanie. RE: [PODANIE] __OSKAR__ - mucha77 - 19.07.2018 za dużo kolorów słabo czytelne rozwiń punkt 11 RE: [PODANIE] __OSKAR__ - Utility - 19.07.2018 Podanie rozpisane (trochę słabo się to czyta ale to nic), jesteś ogarnięty, prawy, trochę mało w punkcie 9, ale jestem na tak! Jak dla mnie to byś się spisał. RE: [PODANIE] __OSKAR__ - MuStaNgPoMpA - 21.08.2018 Jestem Na Tak RE: [PODANIE] __OSKAR__ - xIKiller - 22.08.2018 Na tak ! |