[ZAMKNIĘTY] [Podanie] LlordLGP - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] [Podanie] LlordLGP (/showthread.php?tid=6155) Strony:
1
2
|
[Podanie] LlordLGP - Quklepa - 02.06.2018 Imie: Aaron Wiek: 12,5 Nick: LlordLGP Czas od kiedy gram na serwerze minecraft Lecraft: Okolo roku Serwer oraz numer dzialki z budowlą: Creative /p h LlordLGP Czy posiadasz programy jakie: Facebook, skype nie posiadam ts3 bo gdy go wlaczam pisze mi: ERROR CODE 126 Komendy przydatne w roli budowniczego: //copy - kopiuje zaznaczenie. //cut - wycina zaznaczenie oraz kopiuje do schowka. //rotate <ilość stopni> - obraca zaznaczenie ze schowka. //flip [kierunek] - obraca zaznaczenie (odbicie lustrzane) w danym kierunku. //paste [-s] [-a] - wkleja to co mamy w schowku (względem nas w tym samym miejscu). //undo [ilość] - cofa ostatnią czynność. //redo [ilość] - ponawia ostatnie cofnięcie. /clearhistory - czyści historię. //sell - czyści zaznaczenie. //pos1 - zaznacza 1 punkt zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz. //pos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz. //hpos1 - ustawia 1 punkt zaznaczenia w miejscu na które patrzysz. //hpos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu na które patrzysz. //chunk - zaznacza chunk na którym się znajdujemy. //shift <ilość> [kierunek] - przesuwa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //expand <ilość> [kierunek] - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //expand <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - powiększa zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku. //expand vert - powiększa zaznaczenie maksymalnie w pionie (od 1 do 255 kratki). //contract <ilość> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku). //contract <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku. //outset <ilość> - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę. //inset <ilość> - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę. //size - wyświetla rozmiar zaznaczenia, liczbę z ilu bloków się składa. //count <blok> - wyświetla ile danych bloków jest w zaznaczeniu. //distr - wyświetla listę z jakich bloków się składa zaznaczenie oraz w jakich ilościach. //limit <limit> - zmienia limit edycji bloków (jeśli damy -1 mamy nieskończony limit bloków //wand - daje nam magiczną różdżkę (drewnianą siekierkę). //ToggleEditWand - włącza, bądź wyłącza działanie różdżki. //sel <tryb> - zmienia tryb zaznaczania. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ wedlug mnie buduje ładnie, jestem pomocny często gram na serwerze minecraft, pomagam graczom, jeśli jest konflikt potrafie go rozwiązać trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Coś o sobie: Coś o sobie tak? Więc tak jestem Aaron mam 12 lat za niedlugo 13. Interesuje sie sportem gram w pilke nozną. Nie profesjonalnie ale czasem na dworze sobie pogram. Duzo czasu spedzam na waszym serwerze minecraft i z kolegami. Czasem rozbawiam innych do łez. Ale potrafie też zachować powage w sytuacjach poważnych. Czy masz sprawny mikrofon: Tak Czy miales juz mozliwosc byc czlonkiem administracji na innym serwerze minecraft: Tak miałem okazje. Czy byles juz w administracji na serwerze minecraft Lecraft, jaki tryb ile razy: Nie miałem okazji ale mam nadzieje, że to sie zmieni W jakich stylach budujesz: Staram sie budować w stylach modern. To na tyle Mam nadzieje ze podanie sie spodoba. Dowidzenia ^^ v RE: [Podanie] LlordLGP - Fr3szu - 02.06.2018 to co napisał Kamilatus wyżej na nie RE: [Podanie] LlordLGP - Quklepa - 02.06.2018 Nie bede jak inni pisal: a czemu na nie sami nie jestescie lepsi po prostu to wasza opinia RE: [Podanie] LlordLGP - Yinsomnia - 02.06.2018 Wiek przede wszystkim, brak potrzebnych programów. Na nie. RE: [Podanie] LlordLGP - Mariko - 02.06.2018 -Nie kojarzę cię w ogóle z creativa -Wiek minimalny to skończone 14 lat. -Mało rozpisane 8 i 9 pkt -Modern nie jest raczej pożądanym rodzajem budowli Na NIE RE: [Podanie] LlordLGP - Nakimeq_ - 03.06.2018 Ja zostałem włączony mając 12 lat, więc ten szczegół mi nie przeszkadza. Ts3 jest obowiązkowy; bez niego jesteś wykluczony. Odnoszę też wrażenie, że komendy są skopiowane. Jak Pszemkaa napisała, modern nie jest, aż tak przydatny jak inne style, a co do samego domu nie jest rewelacyjny. reszta działki to zwykły bałagan. Jestem na Nie RE: [Podanie] LlordLGP - B1rt3k - 04.06.2018 Komendy bez zastanawiania się można wiedzieć ze skopiowane, wiek nie przeszkadza, punkty 8&9 nierozpisane, działka niezbyt. Na nie. RE: [Podanie] LlordLGP - hokagen - 05.06.2018 Na NIE. Jesteś za młody oraz komendy wyglądają na skopiowane. RE: [Podanie] LlordLGP - Sancori - 08.06.2018 Na nie. RE: [Podanie] LlordLGP - MikyBestPlaayKid_ - 09.06.2018 Działka jest słaba, na pewno nie jest wystarczająca na budowniczego. Zbuduj może coś lepszego, a potem napisz podanie? Twoja działka jest bardzo mieszana. Trochę fantastyki trochę tego, trochę tamtego... Niestety, ale... Na Nie. |