[Podanie]Kondzio - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [Podanie]Kondzio (/showthread.php?tid=3847) Strony:
1
2
|
[Podanie]Kondzio - Kondzio0525970 - 04.08.2017 1.Imię: Konrad 2.Wiek: 15 3.Nick w grze: Kondzio_0525970 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.: chyba od 1 mies. 5.Serwer oraz numer działki z budowlą.:-5.-6. (6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Wszystkie ale z skype prawie w ogóle nie korzystam.) 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE)://set [id bloku] stawia dany blok //undo [cos na zasadzie ctrl+z] //replacenear (zamienia dane bloki na inne w okreslonym obszaze //paste (wkleja) //redo(cofa cofniecie). 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: ponieważ ciekawie buduje w różnych stylach ale głownie modern. ogarniam większość komend i myślę ze bym się sprawdził 9.Coś o sobie: Mam 15 lat wolny czas spędzam na graniu w gry poza tym bardzo lubię parkura 10.Czy masz sprawny mikrofon ?: Tak 11.Jaki minecraft posiadasz ?: Posiadam majkrafta premium 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): bylem raz ale nie budowniczym a moderatorem 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: nie nie byłem 14.W jakich stylach budujesz:Główni modern ale w średniowiecznym tez umiem RE: [Podanie]Kondzio - xklaudusiekk - 04.08.2017 Jestem na NEUTRAL. Plusy: + Wiek + Czas spędzony na serwerze minecraft (?) + Sprawny mikrofon + Posiadany Skype, TeamSpeak, Facebook Minusy: - Słaba działka, dopracuj ją a będzie dobrze - Mało komend, wytłumacz do czego służą - Mało rozpisany punkt ósmy i dziewiąty Dopracuj działkę a będę na TAK. Powodzenia. RE: [Podanie]Kondzio - Kondzio0525970 - 04.08.2017 (04.08.2017, 17:49)IzoPolskaOFICJAL napisał(a): Na NIEMajkraft jest napisany tak specjalnie a ja jestem rocznik 2002 wiec sb policz jak umisz RE: [Podanie]Kondzio - Ainey - 04.08.2017 Na nie RE: [Podanie]Kondzio - Naki - 04.08.2017 trudna decyzja wiek jest ok działka ma bałagan ale podobają mi się te domki modern ja daje neutral z jakąś przewagą na tak reszta też wydaje się być ok.. RE: [Podanie]Kondzio - MrAssassin1011 - 04.08.2017 Dla mnie wszystko jest dobrze jestem na tak. RE: [Podanie]Kondzio - morek20 - 04.08.2017 Wygląda okej, Jestem na TAK RE: [Podanie]Kondzio - Kondzio0525970 - 05.08.2017 (05.08.2017, 10:32)xPlejak napisał(a): Na nie z powodu bardzo dużej ilości dodanych graczy do działki, i nie wiadomo kto co budował, moim zdaniem każdy kandydat na budowniczego powinien mieć swoją działkę a nie z całą hałastrą na serwerze minecraft..Ogarnolem juz dzialke wszystko jest moje wiec polecam sprawdzic jeszczer raz moze zmienisz zdanie RE: [Podanie]Kondzio - BanaNN1337 - 05.08.2017 Wszystko wygląda ok, jestem na TAK RE: [Podanie]Kondzio - Majaquuu - 05.08.2017 Na nie |