Podanie [Naskona] - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Budowniczy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Podanie [Naskona] (/showthread.php?tid=2590) Strony:
1
2
|
Podanie [Naskona] - Mabel - 28.03.2017 1.Imię: Marysia 2.Wiek: 9 lat 3.Nick w grze: Naskona 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. Gram od października 2016 roku. 5.Serwer oraz numer działki z budowlą. Serwer Creative. Działka: /p h:11 Naskona , /p h:7 Naskona 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Skype i ts3 7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE): //wand - włącza worldedita //undo [ilość] - cofa ostatnio wykonane czynności //redo [ilość] - ponawia cofnięte czynności /clearhistory - czyści historie //set [materiał] - Zamienia wsztstkie zaznaczone bloki na wybrany materiał 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: ładnie buduje i leprze... Bardzo lubie budować i pomagam innym w budowaniu 9.Coś o sobie: Mam na imie Marysia. Interesuje się kodowaniem i programowaniem. Chodze do 3 klasy podstawówki. Lubie budować, lepić z plasteliny, rysować i bawić się z moimi 4 kotami a mają na imię : Stefan, Zuzia, Bazyl i Tosiek w tym że Stefan i Zuzia to rodzeństwo. 10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, mam 11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam minecraft premium. 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie 13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie 14.W jakich stylach budujesz: modern, stary, zwykły RE: Podanie [Naskona] - dragonVPL - 28.03.2017 Więc tak.. -Widziałem działkę , jakoś mnie nie zachwyca :V -Znasz mało komend WE -Rozpisz punkt 8 -Powiedz w jakich stylach jeszcze budujesz :V Na nie RE: Podanie [Naskona] - Mefusa - 28.03.2017 Hymn... - działka nie najlepsza, szału nie ma - mało komend Neutral Trochę mnie zaskoczyło że w wieku 9 lat interesujesz się kodowaniem i programowaniem. Coś tu ściemniasz? Nie? :3 RE: Podanie [Naskona] - Ifrinishi - 28.03.2017 To samo co powyżej.. Neutral RE: Podanie [Naskona] - Mabel - 29.03.2017 (28.03.2017, 21:08)M_U_F_A_S_A napisał(a): Hymn... Mufasa to prawda że to zaskakuje ale byłam najmłodsza na koloniach a pani mojemu tacie powiedziała że byłam najlepsza Do wszystkich którzy widzieli działkę mogę na lepszą poprawić robiłam to o 22:30 :V RE: Podanie [Naskona] - Rudy_Piesel_Pl_ - 29.03.2017 Ta mówi że pani mówiła że jest najlepsza Chyba narazie Neutral RE: Podanie [Naskona] - Mefusa - 29.03.2017 (29.03.2017, 16:03)Mabel napisał(a):Pełen podziw że interesujesz się kodowaniem itp. Po odzienia życze. Rozwijaj się dalej.(28.03.2017, 21:08)M_U_F_A_S_A napisał(a): Hymn... RE: Podanie [Naskona] - Nasib - 02.04.2017 Nie spełniasz wymagań. Na nie RE: Podanie [Naskona] - Kwiatuszek - 02.04.2017 Na nie Powody UP /\ Jak dla mnie, za mało komend z WR (WorldEdita) RE: Podanie [Naskona] - dragonVPL - 03.04.2017 Według mnie nadal się nie nadajesz :V |