[PRZYJĘTE] MAJUUUSIA - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] MAJUUUSIA (/showthread.php?tid=11752) Strony:
1
2
|
MAJUUUSIA - MAJA MAJUUUSIA - 10.06.2020 1.Imię : Maja 2.Wiek : 14 3.Nick w grze : MAJUUUSIA 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Jakiś rok,z przerwą która trwała 3 miesiace 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 3h+ a dni wolne 5h+ 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /c off - Wyłącza chat /c on - Włącza chat /cc - Czysci chat /cmi kick <nick> <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z trybu /kick <nick> <powód>- Wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /tempmute <nick> <czas> <powód>- Wycisza gracza na dany czas /warn <nick> <powód>- Ostrzega gracza 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Wydaję mi się że nadawałabym sie do roli chatmoda , ponieważ często gram na Lecrafcie. Byłam w administracji więc mam doświadczenie. Lubię pomagać innym i sprawia mi to przyjemność. 9.Coś o sobie : Mam na imię Maja,mam 14 lat.Moim ulubionym przedmiotem jest Angielski i wf. .Lubię jeździć na rolkach i plywać.W wolnym czasie oglądam seriale na netflixie oraz gram w minecrafta.Mieszkam w województwie śląskim 10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? : Byłam modem na minigrach. Miałam również przyjemność bycia kidmodem na creative RE: MAJUUUSIA - Mrozon - 10.06.2020 o bozeeee Aktywność +++ Pomagasz ++ Udzielasz się ++ Punkt 8 i 9 ++ Doświadczenie + Komendy + Wiek + Czas + SAME PLUSY OCZYWSICIE ZE TAK! POWODZONKA!!! RE: MAJUUUSIA - IloveDeath - 10.06.2020 majusiaa no oczywiście ze tak mila pomocna bardzo aktywna duże doświadczenie w administracji jak dla mnie nadajesz się jak nikt inny co do podania nie mam się do czego przyczepić na tak RE: MAJUUUSIA - PixlGirl - 10.06.2020 Omg Majuusiaa <3 Najpierw odniosę się do podania *,* Jest ono estetyczne, czytelne i przyjemnie się czyta !! Wiek + Czas + Programy + Komendy + Punkt 8 i 9 + Jak widać same plusiki o; A i muszę wspomnieć ze jesteś super osóbka i oczywiście miłą ! Spędzasz dużooo czasu na servie, pomagasz, upominasz Posiadasz również doświadczenie 0; Teoretycznie nie ma się do czego przyczepić i spełniasz wszystkie wymagania Jestem na wielkie TAK i życzę powodzonka ;* RE: MAJUUUSIA - _TheRealRafciu_ - 10.06.2020 Podanie ładne i rozpisane Wiek + Czas + Programy + Komendy + Punkty 8 i 9 pikne rozpisane jak testament Na tak życzę powodzenia RE: MAJUUUSIA - GaDe_ - 10.06.2020 Na tak, Kiedys fajnie sie sprawowałas hah <3 RE: MAJUUUSIA - Noryt - 10.06.2020 Zacznijmy od plususow. To tak: Doświadczenie + Wiek + Punkt 8 i 9 ++ Miła, sympatyczna ++ Czas + Pomaganiem + Po plusach przejdźmy do minusów: Minusów brak. Pozdrawiam. Aaa i jeszcze ocena to po plusach i minusach można wywnioskować że.... jestem na tak. POWODZENIA!!! RE: MAJUUUSIA - Młody Marcinekk - 10.06.2020 Siema, siema tu Marcinek. Ogółem to jestem leniem wiec się nie będę za bardzo rozpisywał bo mi się poprostu nie chcę. A więc tak jesteś aktywna na serwerze minecraft, często pomagasz graczom na chacie noi co myślę że jest kluczowe jeżeli chodzi o podjęcie takiego stanowiska to doświadczenie. A podanie czytelne więc myślę że o to w tym wszystkim chodzi. To ja życzę powodzenia Majusia, chociaż wiem że się dostaniesz to ten, ja zawijam siema. Pozdro skrrt. Jestem poważny bo na końcu zdania kropka. Joł. RE: MAJUUUSIA - ᴊᴜᴜᴜᴋɪ - 10.06.2020 Oboże O szitt Doświadczenie +++ Pkt 8-9 +/- Wiek + Komendy + Programy + Jeśli z aktywnością nic sie nie zmienilo to chyba się udzielasz :^ Na TAAKKK <33 Powodzonka kochana uwu <3 RE: MAJUUUSIA - Winnetou - 10.06.2020 Powody są up Pomagasz w miarę swoich możliwości Często widzę na TAB poza tym megaa aktywność Na TAK |