[ODRZUCONE] zukosa_pl - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] zukosa_pl (/showthread.php?tid=10456) Strony:
1
2
|
zukosa_pl - zukosa_pl - 20.02.2020 1.Imię : Karol 2.Wiek : 15 (rocznikowo) 3.Nick w grze : zukosa_pl 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft : 2 lata [(+/-) kilka miesięcy] 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 1-7 godz. 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie ? : Są to Facebook i Skype. 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : Są to kemendy: /kick,/mute./chat off,/chat on itp.(nie znam wszystkich ale mam dobrą pamięć wzrokową i nadrobię tą zaległość) 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : - Jestem bardzo kontaktowym człowiekiem. -Spędziłem na chatowaniu z graczami wiele godzin(jeśli nie publicznie to prywatnie). -Zauważyłem że przydałby się ktoś na nocną zmianę gdyż wtedy gracze najczęściej bez obaw łamią regulamin trybu. -Jestem bardzo opanowany. -Jestem otwarty na nowe wyzwania. -Mógłbym spożytkować nadmiar czasu w nocy na rzecz innych. 9. Coś o sobie : Nazywam się Karol, mam 15 lat(kończę 14) uczęszczam do szkoły podst.klasy 8. Mieszkam w niewielkiej miejscowości w woj. Świętokrzyskim.Moje zainteresowania to : -Dobre kino (Western/Fantasy/Sci-fi/Dramat). -Dobre książki (Karol May/Tolkien/Lewis/Alex Kava/James Dashner). -Muzyka (Michael Jackson/Stevie Wonder/Imagine Dragons/Tiesto i paru innych) Jako następną szkołę wybrałem technikum o profilu elektrycznym. Uwielbiam grać w Minecraft,Mafie,Tomb Raider. 10.Czy masz sprawny mikrofon ? : (Tak) mikrofon działa choć nie jest to jakość SQ a nawet HQ . 11.Jaki minecraft posiadasz ? : (Premium oraz Nonpremium), [premium na Xbox'ie.] 12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft? : TAK (był to co prawda mały serwer ale to zawsze bycie w administracji). RE: zukosa_pl - Maatev_ - 20.02.2020 Raczej twoja kandydatura nie zapiera dechu i można zauważyć pewien nieład, który tu panuje. Jak dnia dzisiejszego napisałeś,, jest dość czytelne'' to nie wystarczy, powinieneś nad nim przysiąść i popracować, pamiętaj że to twoja wizytówka pokazująca twoją chęć i zaangażowanie w otrzymaniu rangi. Przyczepiając się do zachowania mam na myśli twój brak pomocy, po prostu albo go nie ma albo jest w bardzo małym stopniu. O czas spędzany na serwerze minecraft nie mogę sie przyczepić, jest okey, chodź ta jedynka(godzina) może niepokoić, ponieważ jest to w zupełności za mało. W całokształcie podania brakuje: - kropek - przecinków - dużych liter - niektórych słów - sensu w tym co piszesz - ładu - składu - spacji Dalej mi się nie chce wymieniac Podsumowanie: Edit: Po sprawdzaliśmy trochę jego cierpliwość z Wiltim i typ dobrze wypadł, ale niestety te podanie.. RE: zukosa_pl - zukosa_pl - 20.02.2020 Jest za co. Nigdy więcej nocy z wami dwoma RE: zukosa_pl - Jankovskyy - 20.02.2020 Podanie całkiem ok. Neutral. RE: zukosa_pl - Willti - 20.02.2020 Neutral. RE: zukosa_pl - Lexyy2115 - 20.02.2020 Pierwszy raz widzę twoj nick Podanie nie estetyczne Neutral RE: zukosa_pl - Facilement__ - 20.02.2020 Pierwszy raz widzę taki nick, podanie mało czytelne. Nikt nie zwrócił uwagi na to, że nie masz tsa. RE: zukosa_pl - xPuszek231 - 20.02.2020 (20.02.2020, 06:47)Facilement__ napisał(a): Pierwszy raz widzę taki nick, podanie mało czytelne.Pierwszy raz widzę taki nick, podanie mało czytelne. Nikt nie zwrócił uwagi na to, że nie masz tsa I nikt nie zwrócił uwagi na to że ja tu jestem. A tak na serio to postaraj sie poprawić ortografie a podanie nawet ładne Narazie Neutral RE: zukosa_pl - YoungCossack - 20.02.2020 (20.02.2020, 02:30)zukosa_pl napisał(a): Jest za co. Nie prowadź rozmów pod podaniem. A do podania jestem na nie nie widzę cię na chacie nie pomagasz,Brak ts. RE: zukosa_pl - Normi - 20.02.2020 Zdecydowanie NIE. Powody takie, ze nie jesteś aktywny, brak Tsa i nie udzielasz się na chacie, malo aktywny jestes na serwerze minecraft. |